2011. március 20., vasárnap

pff ez a dinnye eső már tisztára kihoz a sodromból! olyannyira semmit de semmit nem lehet ilyenkor csinálni, hogy az már felháborító! hétvégén otthon voltam anyuéknál, Phugival lustáztunk, ki sem tettük a lábunkat a házból, mert ugye mit is csináltunk volna a zuhogó esőben?! így aztán tervezgettük a kis kiruccanásunkat, ruhákat próbálgattunk :) uncsi műsorokat néztünk, sütikéztünk, szundiztunk. (L) jajj nem tudom eldönteni melyik a rosszabb ha esik az eső  vagy ha fúj a szél, mindkettő nagyon izgalmas :S.
banyek! itt írok nagy nyugalomban, erre észrevettem, hogy elszakadt a farmerom!! a kedvenc farmerom!! hát ez nem igaz! anya, ha olvasod, megvarrod? nemhiszemel!!   pff.
jut eszembe vettem két fülbevalót a tescoban levő kis ékszerboltban, minden féláron van úgyhogy hajrá csajok! 
egyébként a rövid hét jó volt, Mazsival teáztunk, csütörtökön Phuginál aludtam, jó sokat dolgoztam,  edzettem, filmeztünk, tanulgattam, olvastam, kis lazulósra sikerült :)
ennyi hirtelen, most megnézzük az elhajlási engedély-t, kíváncsi vagyok! szép estét nektek bloggerinák!


 

xoxo: B.


6 megjegyzés:

 1. Kellemes filmezős estét nektek, én a Szerelem és más drogokat választottam!:) Kíváncsi vagyok erre az Elhajlási engedélyre is egyébként, ha gondolod megírhatnád majd, hogy hogy tetszett!;)Puszi!

  VálaszTörlés
 2. szerelem és más drogok! biztos jó volt! hamarosan lecsekkolom én is. Az elhajlási engedély első fél órája nem fogott meg, hetihetes lett belőle :) ma folyt köv és megírom végül magával ragadott-e :) puszi!

  VálaszTörlés
 3. "Anya ha olvasod megvarrod?" :D :D:D ez mekkora :D:D

  VálaszTörlés
 4. szokták olvasni apával ♥ innen tudják milyen szörnyűségek történnek velünk, mint farmerelszakadás :)

  VálaszTörlés
 5. tudom milyen érzés ha kiszakad a kedvenc farmer :(( :D
  imádom az ilyen filmezős,laza napokat. ^^

  VálaszTörlés
 6. rossz nagyon, cicanadrágos lettem miatta a héten, ami nem baj, csak jobban szeretem ha farmer van rajtam.
  a kis lazulós napok pedig a legjobbak, mikor semmi dolgunk sincs! :)

  VálaszTörlés