2011. április 6., szerda

ma már mentem dolgozni, jó sok munkánk volt, de nem várhattam meg a nap végét, jöttek hozzám kicserélni a radiátorkáimat, illetve még mindig itt munkálkodnak, ójee.  egyébként nagyon szép lett, ami már készen van, csak ezt a fúrást faragást unom, hjahhjj. száz ágra süt a nap, teljesen boldogságos vagyok tőle! :) kicsit nehéz elhinni, hogy mostmár jóidő lesz és nem fog hirtelen hó esni, vagy ilyesmi! nade most nemtudok kimenni, lemenni, pedig leginkább egy parkban lenne kedvem olvasni és csak úgy nézni az embereket, a gyerekeket, a füvet ahogy nő :) csak úgy évezni a napsütést és csak úgy lenni. lenni bele a világba, végiggondolni az elmúlt napokat és csak úgy elmélkedni. de most, ha már itt vagyok, gondoltam megmutatom nektek a kincseket amiket beszereztünk Phugival Párizsban. szépségesek!


beleszerelmesedtem :)





Phugival egyenruha, csak színbeni eltérés van, furi, eddig nem is volt egyforma ruhánk szerintem.. de mégis, egy saját készítésű Mickey egeres trikó eszembe jutott.






ez is nagyon tetszik, sötétkék csipke szoknya :)


persze kellett egy szandi is ^^


ééés egy kalap


tegnap Aresszal délután kicsit csavarogtunk, mondta, hogy szeretne venni ezt-azt én meg csak el akartam kísérni, tényleg! az lett a  vége, hogy én sem jöttem haza üres kézzel.. mindig ez van :) ezt az ülepes nacit semmiképp nem hagyhattam ott, van hozzá felcsatolható kantár is, a kis cuki, nekem nagyon tetszik, fehér trikóval nagyon menőmanó lesz! 


tudom, tudom! de Ti is tudjátok, cipőből sohasem lehet elég! 


a legújabb könyvem, mármint Kiss Ádámé. ezt olvasom szerintem úgy ma, tetszik! 

lassan készen lesznek a mesteremberek, indulhatok takarítani, még jó, hogy tegnap is megtörtént, sebaj. puszik csajok és srácok! :) szép délutánt!


9 megjegyzés:

  1. hé mostmár egyforma szandálunk is van, tudod ilyen a szürke szandim, a telitalpú amit most is vittem párizsba:)) szépséges;) a naci nagyon jo, hol vetteed?:)

    VálaszTörlés
  2. ja de egyforma szandink eddig is volt, a barna meg a fehér telitalpúnk :D haha :D

    VálaszTörlés
  3. jaj ez a ruha :O ez valami álomszép!

    én tavaly turiztam egyet, vintage stílusú nagyon, tört-fehér csipke az egész, de még egyszer sem volt rajtam :( mondjuk bálnának érzem magam benne, de valamikor, valahol, meg kell benne jelennem, annyira adja azt az életérzést és sikkes stílust, hogy az valami hihetetlen! :)

    mikor lesz az esküvőd? EZT KELL VISELNED :)

    VálaszTörlés
  4. adri: tudtam, hogy valahonnan ismerős a szandi! amúgy tényleg van több egyforma cuccunk is :)

    Tekla: először is köszönöm, én már alig várom, hogy felvehessem, de esküvő még nem tervezett :)

    Tündérke és Judi: köszönöm csajok! :) a képen ugyan nem látszik jól, de a tapintása olyan mintha felhőt fognánk ( nem sok felhőt fogtam mondjuk de ilyennek képzelem ) :) nagyon selymes!

    VálaszTörlés
  5. nagyon szép cuccok!! mindegyik nagyon tetszik!! :)

    VálaszTörlés
  6. Nagyon szép ruha:) Imádom a cipődet és a szandálodat is. *.*
    Kiss Ádám <3 ha minden jól megy 13-án mehetek a fellépésére. *.* Annyira várom már! Amúgy a könyvben miről ír? :) Olyanokat mesél el,mint a tv-ben?

    VálaszTörlés
  7. köszönöm:) Kiss Ádám nálam is kedvenc, én még csak egyszer voltam fellépésén, de az nagyon vicces volt! a könyvben is említ olyan dolgokat amiket már a dumaszínházban is hallhattunk, de vannak új story-k is, kis versikék, elég vegyes, de szórakoztató és jó illata van a könyvnek! :) a librinél most féláron beszerezhető.

    VálaszTörlés