2011. december 19., hétfő


halihóó! ma országszerte havazott, sokunknak kellemes órákat okozva, viszont sokan mérgelődve csóválták a fejüket hosszabb utak megtétele előtt. nem is csodálkozom, kellemetlen ilyen időben útra kelni, még sok emberben nem tudatosult, hogy akár csúszhatnak is az utak, koccanást, balesetet okozva akár. legyetek nagyon óvatosak úgy az utakon autóval mint gyalogosként a járdákon. elég lesz hócsata közben esni-kelni a havas burkolaton! :) 


szombat délután otthon lazítottunk, Adri tanult mi meg házépítős műsorokat néztünk, vacsit készítettünk, ittunk egy pohár bort és mivel nagyon nem volt esti film x faktort néztünk. a vasárnap ugyancsak ezzel a  pihenős hangulattal megfűszerezve telt, kicsit fotóztunk Adrival, sütit sütöttünk, kajcsiztunk és az egyik karácsonyi ajándékomat igyekeztem elkészíteni :) idén próbálom saját kezűleg elkészíteni az ajándékokat, igaz csak egy-két darabot tudtam hirtelen kiötölni de a csomagolást mindenképpen csudiszép csomagolópapírral és még egy kis névre szóló meglepivel szeretném személyesebbé tenni! lesz majd karácsonykor egy post az előkészületekről és az   ajándékokról is! de addig ugye titkolóznom kell  :) 
szép estét bloggervilág, én bekucorodok egy kis fahéjas tejjel az ágyba és jöhet a breaking dawn! hihetetlen, hogy hetek óta nem olvastam bele. oo és éljen a hóesés, puszi Holleanyó!! :)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése