2011. július 4., hétfő

képzeljétek szabadnapom van és képzeljétek fáj a fogam :S a szabadnap azért mert a vízszerelő éppen fúr-farag és serényen tevékenykedik, a fogfájás meg miééééért??? nemtudom!! pff. a bölcsesség fogam növöget egy ideje, de csak annyit szoktam érzékelni, hogy kb 2-3 havonta egy-két napot mintha fájna, de nem vészes, a mostani is így indult, de egyre durvul a helyzet, tegnap este már mondtam Adrinak legyen kedves kiütni a fogam, nemnem tett ilyet pedig tényleg jól esett volna, mondtam is neki, hogy kár, hogy nem lehet csak úgy kivenni az állkapcsunkat, leraknám az asztalra és fájjál ott!! vagy inkább levágom a kisujjam végét minthogy a fogam fájjon, nemnem vágtam  le a kisujjam végét :) fogorvoshoz nem megyek már most mondom!! Soha! csak erővel tudtok elvinni. várok. hátha elmúlik.
a tegnapi családi ebéd klassz volt, ettünk sokatsokat! a menü: csirkeleves, báránypöri salival, krumplival, ubival, kacsasült, sajtos csirkemell, csirkefalatkák paradicsomos szószival, gyümölcssali, sütikék. tele is lett a pocakom rendesen! este értünk csak haza, otthon is aludtam és reggel jöttem vissza Suncitybe. a szombati buli is jó volt, azt leszámítva, hogy épphogy nem fagytam meg.
a 10 Day Photo Challenge sorozatot kicsit elhanyagoltam, de ma még sorra kerül egy post. a 6. napot sajnos ki is kell hagyjam, gyermekkori képet kellene feltenni, de egyenlőre nem tudok ilyennel szolgálni, holnap hazamegyek anyuékhoz és akkor majd valamit összehozok :)  puszi addig is!

4 megjegyzés:

  1. óó együtt érzek veled teljesen, már három napja szenvedek, nekem is hol fáj a bölcsesség fogam, hol nem...most éppen az őrület határán járok, kisebzi az ínyemet is, na de én sem megyek fogorvoshoz az tuti biztos :D ásítani, beszélni, és enni is nehéz így, na de inkább várok még. kitartást Brigii, gondolok Rád! :)

    VálaszTörlés
  2. akkor neked is kitartást! remélem csillapodott azóta már a fogfájásod, az enyém ugyanazon a szinten van, fááááájnagyon! akkor várjunk együtt:D puszi Barbi!

    VálaszTörlés
  3. nekem is ezt csinálja évek óta, az idén voltam fogorvosnál, aki azt mondta hogy mehetek a szájsebészetre, mert ki akar nőni viszont nem fog elférni és szájzárat is kaphatok :(( úgyhogy augusztusra tervezve egy jókis fogkiműtés, már most nagyon félek :( remélem ti nem jártok így lányok!!

    VálaszTörlés
  4. uuu szegénykém! szájzááár?? félelmetesen hangzik. most az enyém úgyahogy helyrejött, de amint újra fájdogálni kezd én is felkutatom a fogorvosomat ( még nem biztos :) ) augusztusig még van sok idő, kitartás!! puszi :)

    VálaszTörlés