2011. július 16., szombat

hűűű :) reggel 9re beszéltük meg a burkolóval, hogy találkozunk a lakásnál, még múlthéten adtam neki kulcsot és én hétfő óta nem is voltam, most jövök reggel, ajtó kinyit és tatttammmm juhheejjj majdnem teljesen kész!! annyira szép!! nem is tudtam, hogy közben ő meg itt dolgozott egész héten! már csak a fugázás maradt hátra, vásárolgattunk délelőtt mindenfelé aztán pici munka és most ebédelünk egy kis Hóbiártos kajcsit. éppen éhen akartam már halni :) jajj gyönyörű szép, lesznek majd képek is csak a kábel éppen fogalmam sincs hol van :D nagyonnagyon örülök! nemsokára visszaköltözhetek :) 


ha már post, gyorsan írok egy kicsit a tegnap estéről, Areszéknál voltunk lakásavatós összeköltözéses mókázáson, Adrival olyan 9felé értünk oda, egyből elkezdtünk társasjátékozni (alkoholi :D) 9en voltunk, voltak csapatok is :) iszogattunk, aztán mivel a többiek megfáradtak és nem akartak táncizni menni így elindultunk Adrival haza, gyalog (!) cipő kézben (:D) útközben kávéztunk is egyet (minek?) meg énekeltük ezt :





imádom!! :D pikkpakk hazaértünk hozzá ( Lomnici utca - Dugonics tér ) és tentitenti. 6kor ébresztő :S:S áááá meg iiihhh készülődés, Adri utazott Kecskemétre én meg jöttem ide :) csókpuszi most rohanok!  este PalmBeach yepp.

3 megjegyzés:

  1. Már várom a képeket a lakásról. :) Biztosan nagyon szép lett!
    Ajj, Ti olyan viccesek lehettek Adrival. :DD

    VálaszTörlés
  2. jaj nagyon jó ez a szám! :) nem ismertem, most hallottam először, de a csaj hangja, aki először énekel, aki kezdi, megfogott :)

    VálaszTörlés
  3. AngyalLány :képeket tényleg teszek fel hamarosan! nagyon gyönyörűséges, imádom!! igen vicceskedünk sokat :D:D elég sűrűn elmegy az eszünk ami azt illeti :D:D
    Tekla: örülök, hogy megtetszett!! mostmár te is ezt énekled éjjel nappal :)
    puszik :)

    VálaszTörlés