2011. május 20., péntek





az előző részek tartalmából:
kedd délután Aresszal csavargásztunk a városban, este pedig a borfesztre beszéltük meg a talit, Aresz, Ági ( Aresz kolleganője ) és Tamás ( Aresz főnöke ) később Adri is becsatlakozott hozzánk. Beszélgettünk, ismerkedtünk, borozgattunk, sétálgattunk. olyan 1 körül értünk haza, zuhany, tenti-tenti.
szerda; napközben munka, délután Mazsihoz ugrottam be, később találkoztam Adrival és Rencsivel ( matek zhról jöttek pfff igyunk mostmár! hangulatban ) összefutottunk Katával is, beugrottunk hozzá kicsit a munkahelyére :) aztán ismét borfeszt. 8 körül cseperegni-potyorogni kezdett az eső de gyorsan feladta, úgyhogy szerencsére maradtunk :) az én Ágim is kinn volt aznap, jött inni hozzánk, aztán meg én hozzájuk. sok ismerős volt kinn, jó kis este volt, fél 5 után tipegtem haza, Aresz reggelre ment dolgozni, tartottunk egy kis élménybeszámolót, zuhany, kávé és tenti tenti helyett irány dolgozni, yepp.
csütörtök; napközben serényen dolgoztam, teljesen fitt voltam, komolyan! délután gyorsan elintéztem a dolgaimat ( tüdőszűrő, posta, kicsi vásárlás ) aztán tipli haza, fél 6ra beszéltük meg a burkolóval  a helyzet felmérést a lakásfelújítással kapcsolatban. :) :) majd egyből indultam is vissza a borfesztre. fél egykor zuhantam ágyba, hatalmasat aludtam 5ig ( direkt fél hatra állítottam az ébresztőt, erre 5kor hívnak, hogy menjek  bundáskenyeret reggelizni, ááá )   ennyi.

a következő részek tartalmából:
délután burkolólap és csempe rendelés, takarítás, mosás, este borfesztivál és valami party, már nagyon táncolhatnékom van. :)  Szombaton Hídivásár, este pedig Palm Beach Kunfehértó.  bambi.





a tegnapi vásárolgatás egyik eredménye






ez pedig a másik, szépszép :)
csókpuszi! B.


Phugi blogjáról kölcsönvettem :)

Phugi, Rencsi :)

6 megjegyzés:

  1. jajj, nagyon szép az az apróvirágos:)

    VálaszTörlés
  2. mikor megláttam, tudtam, hogy ez biztos velem jön haza :)

    VálaszTörlés
  3. óóó ezek a ruhák *.* nagyon szépek!

    VálaszTörlés
  4. ajjj a borfeszt. tegnap éjfélkor mentem ki, akkor igazán bulis az egész, olyan mint egy igazi fesztivál.

    VálaszTörlés
  5. nagyon tetszik nekem is! kár, hogy nem lesz egész nyáron :( imádok boros pohárral sétálgatni a Széchenyi téren :):) tegnap éjfélkor még én is kinn voltam, kb akkor gondolkodtam, hogy el kellene indulni. puszi :)

    VálaszTörlés