2011. január 19., szerda

tüptürüptürüp. ágyonugrálós kedvem van! énekelgetek, ugrándozok, hiperjókedv :) különösebb ok nélkül, de azért van. tegnap meglátogattam barátnőmet, többek között körmözéssel is foglalkozik, az enyémet is mindig ő készíti.  nagyoooon aranyos lett! most épp a szupercuki kategoriába tudom besorolni, kiscicás! imádom!!
ahogy tegnap mentem hozzá késett a buszom, úgyhogy 'ó a manóba'  kellett vennem egy cosmot :) azt lapozgatom. van benne egy gondolat ( na tudom több száz ) : " a Wall Street-i szóbeszédet most egy tanulmány is igazolja: a gazdasági jólét idején a rövid szoknyák és a feltűnő, kislányos színek jönnek divatba! ... helyreállt a pénzügyi világ! " épp mellettem volt az egyik kollegám, akivel mindig nagyon jól el lehet beszélgetni az ilyen okosabb dolgokról; gazdaságról, pénzügyekről, történelemről, politikáról és más hasonló témákról.  ő maga is nagyon okos véleményem szerint, szívesen hallgatom ahogy arról beszél, hogyan látja a világot, mindig tanulok valamit tőle. szóval mutatom neki a cikket, reméltem majd hozzáfűz ezt-azt, erre csendben átlapozta. Ilyet!? a cosmo varázsa. :)
nagyon mehetnékem van már! vásárolni indulok délután.  remélhetőleg rábukkanok a világ legeslegszebb szürke cicanadrágjára és akkor indokolt lesz a mosoly ami ráragadt az arcomra :) szépséges napot nektek!





jajj nagyon édes! köszönöm Bejám! :)

5 megjegyzés:

  1. jajjj van még abból a matricából? juhu tavaly nekem is csináltunk olyat, a kedvencem volt:) még a leopárdost kipróbálnám banyek újra megjött a kedvem a műkörömhööz:)
    a cosmot pedig majd adjad ám kölcsön :D kell a szakdogámhoz :D
    puszilom a ferit (gondolom ő az a munkatárs)
    csoooooookito tesoo

    VálaszTörlés
  2. hagytam még egy-két cicust:) Feri is puszil habár Józsira gondoltam, ő a kis iskolázott üdvöskénk :)cicapuszik :)

    VálaszTörlés
  3. cicááááákooooooook! de jó :)

    VálaszTörlés
  4. oh this is so cute ! x
    www.thefashionmom.com

    VálaszTörlés
  5. Fanny, thank you :) I saw your blog, its cool!! :)

    VálaszTörlés