2011. január 26., szerda


lehangol ez az idő, esik megint a hó, összességében semmi bajom a hóeséssel, sőt általában kedvelem, de mostmár szeretnék némi tavaszt... ilyenkor szükségem van egy kis feltöltődésre, munkamentes napokra, más környezetre. kapóra jött eddig a valentin nap, mert akkor mindig elutaztunk valahová egy pár napra, így gyorsan el is telt a február, mert úgy január közepétől vártam,  hogy mikor?mikor? megyünk már, utána meg már csak pár nap maradt az egyébként is (szerencsére!) rövidebb februárból. szóval a március meg olyan tavasziasan hangzik, ritkán a húsvét is ekkorra esik, mentőövet jelent számomra. de most sajni még csak a nyuszi sem jön :(  hjahj   meg kell várnom a március végét ezzel a szusszanással.. pedig már érzem, hogy kellene egy kis nyugi. vagy valami ami kizökkent. történjen már valami szokatlan!! elég lenne ha sütne a nap mondjuk, na jó tudom, hogy nem lenne elég, ide valami több kell. borzalmas ez az időszak, pfffuujj január-február. aki tengerparti országba születik az most elég mákos! :) tegnap vásárolgattam kicsit, jobb kedvem is lett, de tudom, hogy ez nem megoldás plusz rövid időn belül csóró lennék :) ma nem is megyek sehova csak edzeni, a héten harmadszorra.. igenigen van lenn egy helyes srác :) nem szép dolog, hogy ez a szempont az egészség elé kerül, de mit lehet tenni!!? :) puszi nektek!




megszereztem! :)


annyira édes, nem tudtam ott hagyni! 











10 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszenek, amiket vettél!
    Nekem olyan mellénykém van hasonló csak fekete és nem patentos hanem gombos!:)

    VálaszTörlés
  2. köszönöm Ms. Slowness! :)
    volt még sötétkékben, barnában és feketében is, de csak egyet engedélyeztem magamnak:)

    VálaszTörlés
  3. Terranova. a mellény meg a Mickey-s poló 27..valamennyi 2750 talán, a cicanadrág meg 2000.- hiperszuper ára volt! :)

    VálaszTörlés
  4. jajjj irigyellek a mellénykéért nővérkém:) één holnap megyek vásárolni, vannak jó dolgok? álomcipőmet nem láttad sehol briginnyo? még turiba is megyünk katával, kár h délelőtt nem érsz rá(nk) :)

    VálaszTörlés
  5. ohhh Mickey de cukiiii! de a többi is nagyon jó ruciiii :):) u.i.: a tavasz tényleg jöhetne már :D

    VálaszTörlés
  6. adrus: jó dolgok voltak csak jól eldugva, cipi sehol semmilyen.:( én is szeretnék turiba menni veletek!!


    Zitu: köszönöm. gazdagítottam egy újabb darabbal a disney kollekciómat. ezek mind olyan édesek!

    dora straw: köszi:) Mickey az örök gentleman!

    VálaszTörlés
  7. Juj képzeld, bementem ma bnőimmel a Terranovába, tök sok minden le van árazva, egyik pulcsi, amit bnőm asszem 1500ért vett az most csak 590 és ki volt bukva xD viszont ez a szürke cicanaci is már csak 990.-!:$ ANNYI JÓ CUCC VAAAAAN!♥

    VálaszTörlés
  8. az komoly! kicsit én is ki vagyok :S nem baj, örülök, hogy sokmindent találtatok! :) éljenek a leárazások!

    VálaszTörlés