2011. október 19., szerda

valami jó kis télikabátot kell vennem, van kettő ugyan, egy sima szürke szövetkabát ha csinihez van kedvem, ez:


és van egy Gas sportos, ha dorkót húzok, erről nincs képem.
Tavaly Londonban vettem egy púderszínűt is, de sajnos egyáltalán nem meleg, ma reggel is abban indultam el, brr nagyon fáztam pedig még nem is olyan rettentő hideg a hőmérséklet. ez lenne:


az elképzelés egy barna prémes, szőrmés és hozzá illő lapos barna csizma. eddig még nem sikerült megtalálni az ideálisat, illetve van egy Zara kabát ami meglehetősen tetszetős, de egyrészt vékonynak találtam másrészt pedig a bélés teljesen összepöszmetelte az ingem ami rajtam volt, tehát felejtős. egyébként ez az ( vagy legalábbis hasonlított ehhez)


lookbook.nu oldalon gondoltam keresek valami  jó téli összeállítást, de nem nagyon láttam jó kabátokat, ellenben pár szett most is nagyon megtetszett, ők azok :


 
 imádom!

 kedvenc!! ez tiszta brigis

 :)


különösebben nem léptem előre, holnap addig koptatom az Árkád köveit, amíg nem találok egy megfelelőt és kész. szép napot nektek!

6 megjegyzés:

  1. Klassz mindkét kabátod de én ezekben tuti fáznék.Most én is kezdhetek vadászni egyet, már vagy 3 éve nem vettem újat vagy több :D Az Árkád jó ötlet én is oda szeretnék majd menni, egy olyan csini és sportos közti jó meleg kabcsit szeretnék én :D

    VálaszTörlés
  2. én is ilyen közteset keresek ami se nem túl elegáns se nem túl sportos, az árkád remélem jó lelőhely, széles választék és alacsony árak várnak rám remélhetőleg. jó vadászatot Neked! remélem sikerrel jársz :)

    VálaszTörlés
  3. Fú, nagyon tetszik a púderszínű kabid. :)
    Egyébként hasonlót mint a Zara kabi, találni lehet a Takkoban is még, talán 8000 forintért :)

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm Dórii! be is kukkantottam végül ma az Árkádba, van ott is Takko, de ott nem jártam :S holnap mindenképpen megnézem :) köszönöm a tippet!

    VálaszTörlés
  5. http://shopping.hu/termek/hesm_barna_aviator_dzseki_11348

    VálaszTörlés
  6. köszönöm a linket! ezt a kabátot néztem, de nem az igazi, rövid és nem annyira karcsúsított, eláll oldalt, mi több a bélés nem olyan igazi jó pihepuha :( nem jó megérinteni. :( azért nagyon szépen köszönöm :)

    VálaszTörlés