2011. október 25., kedd

 Ha nincs lehetőségünk mesés helyekre utazni, még mindig itt van a képzeletünk. biztosan előfordult már veletek is, hogy láttatok egy filmet és utána arra gondoltatok, mi lenne, ha a film valóság lenne és a főszereplő Te lennél. ez eszünkbe juthatott mondjuk akkor, amikor az Avatárt megnézve kijöttünk a moziból, vagy esetleg az Alíz csodaországban című film láttán másnap a tízórai brióst falatozva. a brazil szappanoperákat talán meg sem kellene említeni :) de ha nem is bújunk kedvenceink bőrébe, a házak/kertek/tengerparti viskók ami forgatási helyszínként  szolgáltak, bizonyára emlékezetünkbe vésődtek és unalmas perceinkben elő-elő bukkannak, hozzá egy kérdés;  milyen lehet vajon ott élni, lakni? biztosra veszem,  hogy mindenkinek vannak ilyen álomhelyei, álom házai, ahol minden szépséges, nem kell soha füvet vágni, a hűtő állandóan tele étellel és mindig süt a nap :) nekem is van természetesen. akármilyen furcsán is hangzik, de én legeslegszívesebben Tomnál és Jerrynél laknék, nagy konyhával, puha függönyökkel, kertre néző konyhaablakkal, ahol széles a párkány és elfér a sütőből kivett pite, hintaággyal, nagy fotelekkel, takaros kutyaházzal, fehér kerítéssel, madáretetővel és verandával. ha véletlenül építkezésre adnám a fejem valószínűleg felhasználnék pár részletet a Tom & Jerry házból! :) ha ez mégsem jönne létre a B. tervhez a Kék Lagúna c. film szolgál mesés háttérrel :) egy kényelmes kis házikó és semmi gondom ezen a világon nem lenne!





álmodozzatok Ti is :) csokpuszi!

2 megjegyzés:

  1. úú... én valahogy mindig kalóz akartam lenni.... Oo de tom és jerry háza határozottan kellemes ezekkel az amúgy alig észrevehető kis részletekkel!!! Oo tetszik ez a poszt. naagyon!

    VálaszTörlés
  2. :D kalóz én a Karib tenger kalózai után akartam csak lenni :D akkor vagy három napig csak kardozáshoz volt kedvem :D örülök, hogy tetszik a post EperpannaKalóz :)

    VálaszTörlés