2011. október 11., kedd

múlthéten nyílt szegeden tatatammm az :



természetesen mint kb minden ember a városból és a környékből én is ellátogattam eme gyönyörűséges helyre és vettem is ezt azt :) mutatom:

 pénztárca a stradivarius-ból

 szőrmók mellény szintén a stradivarius-ból, egyébként nagyon szeretem ezt a márkát és roppantul örülök is, hogy végre van Szegeden!!

 bokacsizmi a New Yorker polcairól, tényleg bokacsizmi, mert még  a titok zoknim is simán kilóg, igaz annyira nem  meleg, de legalább csini. eme rendeltetésének megfelel :D

ennyi az árkádból, de még csak körbeszimatoltam, a héten mindenképpen vennem kell egy télikabátot és egy lapos csizmit. remélem találok valami szépségeset! további kincsek innen-onnan:

 virágmintás sál. imádom! Firenzében vásároltam 5 euro ellenében.

 karkötő Sorrento-ból, 9 euro. már régóta szerettem volna egy ilyesmi karkötőt, megláttam és egyből bele is szerettem.

szintén Sorrento-ból, 10 euroért fityegős gyűrű :) ha rajtam van mindig simogatom a szivecskét, olyan sima, nagyon szépen van kidolgozva egyébként.


múlt hétről pár kép amit eddig nem volt időm feltenni :


 ekkor még klassz kis pólós időjárás tombolt..

 ..egészen eddig a jelenlegi sapis kabátos napokig

 cííhhh őket Phugitól kaptam ajándékba! nagyon tetszenek! Adrinak is van ilyen bagoly-gyűrűje, Uli a becses neve míg az enyém  megfontoltan a Róbert nevet kapta :D


és akkor még az is eszembe jutott ha már így benne vagyok, hogy még nem is tettem fel képet a megújult lakásról, pótolom az elmaradást, kezdetnek pár kép a fürdőszobáról :



 
 szivecske :)


szép estét nektek! xoxo: B.

4 megjegyzés:

  1. A Stradivarius-os szerzemények tetszenek a legjobban. Én is nagyon szeretem ezt a márkát, az Inditex tagjai közül a Stradi áll hozzám a legközelebb :)

    VálaszTörlés
  2. most hogy így végiggondolom hozzám is, még a Bershka ahonnan szintén nem üres kézzel távozom, a többiben leginkább csak körbenézek.

    VálaszTörlés
  3. nagyon klassz cuccok :) föleg a szörmés mellényt imádom én is akarok már régóta :) még jó hogy idén is divat :D

    VálaszTörlés
  4. nagyon örülök én is, hogy divat a bunda/szőrme. szeretek melegen öltözni és ezekben tuti nem fázok! a mellény nagyon jó vétel volt! imádom! csak annyi vele a gond, hogy nem nagyon fér mondjuk egy bőrkabát alá, de ez végül is nem olyan nagy baj.

    VálaszTörlés