2011. október 26., szerda

csak sikerült megvennem álmaim télikabátját! barna is, prémes is, meleg is, karcsúsított is, csini is ééés az enyém! mondjuk mielőtt ráleltem volna vettem egy szürke csizmát, a tavalyi szürke kabátomhoz... nem baj, így legalább tudom váltogatni.











 nagyon vártam már, hogy megjelenjen a legújabb Alakreform, este ezt fogom olvasgatni, 


 közben kipróbálom a Pickwick legújabb teakollekcióját 

és illóolajat párologtatok :)





 a csizma, bélelt, meleg, kényelmes (nek tűnt a boltban) 


 ennyi lenne. nagyon örülök, hogy mégis legyártották a kabim, nem csak álmaimban létezett! 
jut eszembe ma ahogy mentem volna át az egyik zebrán épp piros volt, várakoztunk, arra lettem figyelmes, hogy szemben csak srácok  állnak úgy tizenketten,  felőlem pedig csak lányok nagyjából ugyanennyien, egyből be is ugrott egy filmjelenet, uhh mondom, mindjárt táncolnak egyet a fiúk aztán mi is, látják majd a srácok, hogy dejók vagyunk, erre jobbat tolnak, mire mi még durvábbat... hát zöld lett de senki sem táncolt, csak átmentünk a zebrán :D 
most mennem kell, átviszem nővéremhez a ruháimat mosásra, mert tegnap a mosógépszerelő elvitte a motort a mosógépemből :( remélem hamarosan meggyógyítja! puszi nektek és szép estét! 

7 megjegyzés:

  1. a kabi és a cipő is nagyon jól néz ki:$ elfogadnám őket :D

    VálaszTörlés
  2. köszönöm :) vááá el sem tudom mondani mennyire örülök a kabátnak! általában az szokott előfordulni, hogy ha keresek egy konkrét dolgot, soha nem találom meg, vagy csak sokkal később, de ez most szerencsére másképp történt. végre! :)

    VálaszTörlés
  3. úúú. az a kabát.. hol és mennyiért zsákmányoltad??? oO

    VálaszTörlés
  4. Szegeden a Kárász utcán van egy Amnesia butik, ott bukkantam rá, aznap lett leárazva 17re, mák. :)

    VálaszTörlés
  5. ui. én kabátot zsákmányoltam, ők meg engem zsákmányoltak ki. :D

    VálaszTörlés
  6. ahj de messze.... Oo nekem picit sötétebbarnában, meg picit hosszabban, de ugyanez a kabát, az álomkabátom. pechemre, sztem olyat nem is gyártottak, meg nem is fogják tervezni gyártani... [ hüpp. ]
    viszont meg kell hagyni, rajtad csudásan jhól áll. szóval örülök, az álombeteljesülésednek. (:

    VálaszTörlés
  7. Köszönöm :) ha kicsit hosszabb lenne, az nekem is jobban tetszene! szerencsére anyukámtól kaptam derékmelegítőt, úgyhiszem sűrűn fogom használni a kabát mellett! most hozzá való kesztyű-sapka keresésekben vagyok, ilyen színűt még nem találtam :S újabb álmok várnak beteljesedésre.. :)

    VálaszTörlés