2010. december 17., péntek

alíz csodaországban

esik a hó. megint :) még mindig :)   karácsonyi ajándékok kitörpölve, néhány beszerezve, kevesebb becsomagolva. Pvel szerdán nekiindultunk nagy serényen csak nem várt akadályokba ütköztünk, úgyhogy ma lesz a napja a folytatásnak. kb ez az utolsó alkalmam erre, teljesen el vagyok keveredve az idővel, annyi dolgom van még, nem is tudom mit mikor kellene. este jönnek a srácok, még kérdéses hol kötünk ki. hnap valószínű este otthon, most hallottam Kállay lesz a sztárvendég üllésen, ott a helyünk úgy érzem Pvel! a hétfő tele van kérdőjellel, este szeged. ott a keddi martinis este barátnőmnél. szerda karácsony a srácokkal; tárcsánsütünk hóban:) este pakolás, csütörtök előkarácsony otthon :) még több pakolás és pénteken ferihegy1 :) meg ami közbejön persze ;) moziba is kellene menni, nem hiszem el, hogy még nem néztem meg a Narniat! ejejj.  
mit olvastam ma a médiatörvénnyel kapcsolatban? regisztráltatni kell majd a magyar nyelvű blogokat. ez még a betartható korlátozások közé tartozik.  egyenlőre ennyi,  áttipegek a plázába vásárolni meg ebédelni, ez egy meglehetősen szerény nap munka téren.. egyszer fenn egyszer lenn :)


















2 megjegyzés:

  1. kik jönnek még ma?:) uh várom. rohadt matek :D
    ajjj legyen este, csak úgy élvezni akarom h nem kell semmit csinálnom;))
    viiiszont otthon ha esik sok hó építünk hóembert?:D hozz haza játszóscipőt, énis viszek;)) csokkk

    VálaszTörlés
  2. bennevagyok! cipi otthon:) hallod? :) délután pláza? lettünk itt egy sárga tállal,nem volt időm átszaladni. fél4kor ott?

    VálaszTörlés