2010. december 1., szerda

tudod ?!

  kicsit fáradtan és össze-vissza vagyok. este Pnél aludtam, természetesen megelőzte egy kis mulatság, retro meg melegszendvics, egy kis iszi meg egy kis tánci, jókedv és még több tánci. igaz mégis sírva aludtam el, de kb nem is emlékszem, hogy mi volt, úgyhogy elhanyagolható. pff mindegy, a szendó tuti fini volt :) a hajnali 5 már annyira nem, most meg itt ülök, éppenhogy. és elfelejtettem, hogy délután programom van, na meg este is szóval nem tudom még hogyan fogok jó társaságként szolgálni.  az este egyébként tényleg nagyon jól sikerült, felmelegítette a lelkem. és kedves Z, mivel mondtad, h olvasod, ez neked szól : igazi tündér vagy! tudod? :) nem is csoda, hogy P is annyira imád. mármint az enyém, biztos a tied is! kicsi kuszaság.
a pénteki vacsora sajnos egy hét csúszásra ítéltetett, pics. nem baj. szombaton strandi úgyhogy így minden bizonnyal kevésbé érint rosszul a pezsgőfürdő és a meleg párás levegő. 
na ez csak ilyen picike bejegyzés lett, ebédet kellene rendelni csak nem tudom mit is kellene enni, fáj a gyomrom, meg mire kihozzák addig éhen is halok. húsleves az kell ide!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése