2011. november 8., kedd


 hahho. rohanás volt ez a nap és még nincs vége. befutott végre hozzám a hőszolgáltatós munkatárs és végre elhárították a szivárgás-hibát, DE! tiszta kosz lett a fal, ááá nem ám augusztusban volt festve... egyik szarság jön a másik után, klassz. na azért ennek is örülök, hogy végre (egy héttel a bejelentés után ) kész lett. mostmár jöhet a biztosító és szépen megszemlélheti az elázott laminált lap mellett mostmár a szépséges új design-nel rendelkező falamat is! hogy legyen valami vidámság is a napban végre megvásároltam a függönyt is, úgyhogy egy fokkal otthonosabb lesz a pecó ( az ára annyira nem volt vidám, hogy milyen drágák ezek a függönyök?! kész vagyok! ) és a konyhabútor is meg lett álmodva-tervezve, úristen iszonyatosan durva lesz!! ennyit a lakásról, rohanok Areszhoz, szó szerint ugyanis futni fogok, most igen este sötétben és hidegben, mert kemény  vagyok! :) 

egy másik dolog, hogy gondolkodok a műszempillán, csak úgy kíváncsi vagyok, hogy mégis jól állna-e? a kozmetikusomtól kaptam speciális ragasztót, a műszempilla pedig már pár hónapja itt lapult a fiókban. ma nem hinném, hogy kipróbálom, esetleg hétvégére. nektek volt már ilyen csináld magad műszempillátok? izgulok! 



szép estét. puszik manók!

7 megjegyzés:

  1. húúú én kb. már 20x ragasztottam műszempillát és imádom. ha esetleg nem jönne be neked a dolog szívesen átveszem tőled a ragasztót, mert sajnos abból nehéz jó találni. amúgy nagy álmom egy tollas műszempilla csak 2-3000Ft-ot sajnálok kiadni rá.

    VálaszTörlés
  2. szerintem tuti jól fog állni a műszempilla én is imádom, mondjuk még csak kétszer volt, de akkor nagyon tetszettem magamnak :D a függönyök meg tényleg nagyon drágák..nem értem miért... :S

    VálaszTörlés
  3. igen 2-3e tényleg sok egy alkalmi sminkre. ha nem jön be ez a műszempilla dolog a ragasztót igazából nem sok mindenre tudnám használni, úgyhogy ok :) neked meddig marad fenn, napokig is akár?

    VálaszTörlés
  4. Dora: remélem nem csak hogy jól fog állni, hanem hogy nem fogok bénázni a ragasztásnál. azért fél szemmel biztos nem egyszerű feladat. a függönyöket én sem értem miért annyi amennyi, az egész elfér egy kis zacskóban könyörgöm!? megoldatlan!

    VálaszTörlés
  5. meg is ragadom gyorsan az alkalmat, hogy megköszönjem az új feliratkozóknak, hogy itt vannak, nyomon követnek és ezáltal örömet okoznak! köszönöm drágáim :)

    VálaszTörlés
  6. Hát én mindig leszoktam venni bulik végén, szóval 6-8órát van fent. De előfordult már, hogy egésznap fent volt utána, csak napközben nem érzem magam annyira jól benne.

    VálaszTörlés
  7. háhá nekem kb 3-4 órát volt fenn :) hozzá kell szokni :)

    VálaszTörlés