2011. november 14., hétfő

műszempilla- avagy hogyan érhetünk el drámai hatást különösebb sminkelés nélkül :) 
nagyon izgultam, hogy sikerül-e egyedül megcsinálnom és hogy egyáltalán jól néz-e majd ki, szerencsére mindkét elvárásom teljesült! egy nude sminket készítettem hozzá, hogy ne legyen "túl sok" az összhatás.

 először is eltávolítottam a sminket, mostanában ezt a terméket használom, kíméletesen és maradéktalanul tünteti el a szennyeződéseket és a sminkmaradékot! 

 egy kis hidratálás az alapozás előtt

jöhet az alapozás, ezt a két terméket keverem, simává, mattá teszik a bőröm. 

 egy kis pirosító, szintén oriflame,   szépen színez , nem kell sok belőle.

egy kis szájfény a h&m-ből, sárgadinnyeízű egyébként! :) 

 jöhet a műszempilla. nem fekete ragasztót használtam, hanem egy speciális átlátszó test-ragasztót. szépen fel is ragadt a szempilla, jó az adagoló is, nem folyt el/le, fél perc után kezdett csak száradni, aminek szintén örültem, mert így még tudtam igazítani a pozíción. 

és akkor a végeredmény : 





már nincsenek fenn, de tetszett és jó móka volt! nektek, hogy tetszik? puszik :)

5 megjegyzés:

  1. én mondtam, h jó lesz! csini!=)

    VálaszTörlés
  2. köszi Zsannu^^ :) azért meg kell szokni, hogy nehezebbek a pillák. de jókat lehet vele kacsintani ;)

    VálaszTörlés
  3. aaaa+! de szuper! én egyszer vagy talán kétszer próbálkoztam műszempillával, de mindkétszer rohanásban voltam és az lett a vége hogy a kukába hajítottam az összeragadt műszempillákat meg a sz*r ragasztót : ) ez milyen ragasztó volt? DUO a legjobb. Azt mondják a nagyok, legalábbis : )

    VálaszTörlés
  4. Kata köszönöm :)

    Tekla : én most direkt hagytam rá elég időt, szerencsére, mert szerintem az enyém is így járt volna! ez egy Mastix ragasztó, csillámot, tollakat is szoktak vele sminkhez ragasztani. direkt nem akartam a hozzá tartozó ragasztót felhasználni, mert elég gagyinak tűnt, főleg ha belefolyik a szemembe, akkor biztosan nagyon mérges lettem volna!

    VálaszTörlés