2011. augusztus 22., hétfő

lálláááláá szép kis nyári napok a nyár végén :) 
de szép nyári nap van ma! - ezt találtam mondani a családi kajcsin tegnap délelőtt, aztán egész nap ezzel cinkeltek a srácok, szép kis nyári nap mi?? pedig tényleg olyan klassz volt minden, igazi csodaszép nyári nap, mindenki együtt nagyon tetszett és oooolyan boldog voltam/vagyok :) 
na de akkor péntektől az események, este mentem dolgozni Palmbeach-re, de sajnos nem voltak valami sokan, hamarabb el is jöttünk aztán tenti egész délelőtt juhhejj. délután strandoltunk egy jófélét, már ekkor megcsapott a  summerfeeling :D az éjjelt megintcsak a pult kevésbé kellemesebb oldalán töltöttem, egyébként jó kis party volt, bejövős :)  reggel 6-8ig egy kis pihi aztán go haza anyuékhoz a grillpartyra, hűű hatalmas grillt újítottak be anyáék, belefér vagy 30 saslik, óriási!! volt rengeteg finom saláta, tárcsán sütött csirke, baconbe csomagolt máj, sült zöldségek, saslik, virsli, fagyi, süti.. szóval jól teletettük a hasunkat :) délutánra már azért rendesen bekattantam a fáradságtól és csak hülyeségeket tudtam mondani meg csak nevetni minden apróságon, szerencsére  Adri és az unokaöcsémék is felvették a ritmust és egyfolytában szakadtunk a nevetéstől :D amikor a vendégsereg hazatért, kitaláltuk Adrival, hogy fotózni kellene, ennek is hatalmas nevetés lett a vége ( a képeket úgy szerda körül tudom prezentálni ) csináltunk vagy 500 képet nagyon viccesek lettek !! közben véletlenül lestukkoltam az íróasztal sarkát, nem tudom hogyan csinláltam, de kicsit meg is látszik, persze fájt is rendesen, na meg kacarásztunk azért ezen is egy keveset :D  aztán összepakolásztunk kicsit, beszélgettünk a hintaágyban aztán alvááááás :)
reggel futás szegedre a lakásba, kicserélték a melegvízórámat és nem mellesleg a festő is ott van már!! juhejj. lassan lassan kész lesz már a lakás, kb két maximum három hét és vissza is költözhetek. munka után startolok is vissza, megnézem mi a helyzet :) 
a héten nagyon meleg lesz, éppen ezért strandolást tervezünk holnap délután és szerdán egész napra, végre egy kicsit sötétebb árnyalatom lesz, mert ez így már kicsit aggasztott. csütörtökön pedig SZIN!!! alig várom, dejóó lesz! nagyon szép hetet nektek drágák, telis-tele csodaszép nyári napokkal :)

2 megjegyzés: