2011. február 7., hétfő

vitaminbooomba

bevásároltam vitaminból a rossmann-ban pici pénzért. ahhoz képest, hogy még csak beteg sem vagyok jó sok pénzecském bánta, de ha már így benne voltam vettem alapozót és egy púdert is! :) na meg turizni is voltam, 8 felsőt vettem 1925,-ért, ezzel kompenzálva a rossmann-os kiruccanást. egészen ügyes voltam, pedig nem nagyon bíztam abban, hogy találok jó dolgokat. a postaládámat is feltéptem, 4 csekkel gazdagodtam jujjdejóó pff. és mindjárt koccolok is le a közös képviselőhöz befizetni a közös ktg-et meg ezt-azt, szóval meglehetősen durván ível lefelé a pénztárcámban levő kincsek értéke. sebaj. ilyennek is kell lennie, néha-néha :) esti programként  egy capoeira-ra gondoltam, alig várom! sok volt a hétvégén a jóból, nincs mit tenni. habár Aresz sütit süt, nem rossz illat kering itthon nálunk, de capoeira azértis!!








csokcsok: B.

3 megjegyzés:

  1. Wáááááá!!!!!:D ♥♥♥

    Minden minden minden jó! Stay Matte alapozó és púder szettel jól megelőztél én is pont ezeket szeretném megvenni :D Biovanne piros pont! L-carnitin piros pont felsők 5!:D majd lesz kép?
    Lázban égtem! Szija :D

    VálaszTörlés
  2. köszi :) felsők egyből mosógép, ők lemaradtak a fotósorozatról :D, de felbukkannak még itt a későbbiekben. az alapozó letesztelve, nemrossz nemrossz, jó illata van és puhi a bőröm tőle. ajánlom! :)

    VálaszTörlés