2011. február 12., szombat

tündérmese és társaik

amikor kicsik vagyunk pontosan tudjuk, hogyan élünk felnőttként, mikor megyünk férjhez, hány gyerekünk lesz, fiúk vagy lányok, mit fogunk dolgozni, biztosan tudjuk, hogy boldogok leszünk. aztán szépen csendben felnövünk, lassan tisztul a kép, tolódik minden. az ovis énem szerint már 5 éve férjnél kellene lennem és a második gyerek is itt rohangálna, mit mondjak rendesen eltértem a tervtől :) valahogyan elfeljtünk mostanában felnőni. el sem tudnám képzelni, azt, hogy egy másik életért vállaljak felelősséget, mikor még a sajátomért is alig merek. mikor még reggeli és esti kakaó nélkül nem telik el a napom, mikor még most is ugrálok az ágyon, mikor a buborékfújómban mindig van folyadék és sorolhatnám miért vagyok még én is a saját szememben is gyerek. a felnőttek dolgát is persze gond nélkül elintézem, legyen az hivatalos ügy vagy bármi, nem arról van szó, csak arról, hogy kicsit talán mindannyian félünk elkezdeni a saját életünket. fogalmam sincs miért van ez.

a hét gyorsan telt, szerdán Mazsival forrócsokiztunk, aztán volt egy kis szote, csütörtökön munka után sütöttem egy milliárd palacsintát, Peti jött fel aztán együtt felszaladtunk Phugihoz, meg beugrottam Mazsihoz is kicsit. Pénteken este Aresszal és Phugival átrium cafeztunk ( ez a neve egyáltalán? ) és retroztunk, hajnalban a kihagyhatatlan meki. és végre alváááás. kb ennyi röviden. délben elmentünk ebédelni kínait, kb egy éve ettem utoljára, szeretem egyébként nagyon, csak akkor éppen nagyon vacak volt és nem is esett jól, aztán azóta max sült tésztát, de ma szerencsére úrja felkerült az étlapomra :) utána picit vásárolgattunk, illetve csak én, vettem egy órát. nem is emlékszem mikor volt rajtam utoljára óra. de azért tetszik. majd megmutatom. délután pedig hazautaztunk, anya gulyáslevest és fánkot csinált nekünk, teljesen tele lettem! uff. de nagyon fini volt! puszi anya!! megnéztünk egy filmet és lassan megyek aludni. nektek jó bulit, úgy sejtem 90%ban ez lehet a program a mai estére! tényleg mit csináltok ma este? csokcsok én alszom egy óriásihatalmasat!

3 megjegyzés:

  1. szerintem nem is kell teljesen felnőni soha!! :) szerintem a gyerek is örül, ha az anyuja egy kicsit dilis néha :D legalábbis remélem h az enyém örülni fog neki :D

    VálaszTörlés
  2. jaj dóri a te gyereked lesz a suliban a legszószátyárabb és molekulás poénokkal borítja majd ki a többieket (és az én gyerekeimet :D)
    brigi te meg felnőttebb vagy mint hiszed ^^

    VálaszTörlés
  3. dóri ezt én is el tudom képzelni, meg azt is, hogy 10 év múlva is ilyen dilis leszel mint ahogy megismertekek!

    Phugi elég ha te hiszel benne :)

    VálaszTörlés