2011. február 7., hétfő

non-smoker

a hétvégén beszéltgettünk otthon a dohányzásról. csak nővérem dohányzik, éppen ezért sokszor próbálunk hatni rá, hogy próbáljon meg leszokni, igaz mindig megemlítjük azt is, hogy ha valaki nem akar leszokni akkor nem is fog, minden fejben dől el, tehát ha nem akar megválni ettől  a szokásától, akkor mondhatunk bármit. és ez mindenkire vonatkozik akinek  e szenvedély nélkül már nem telik el nap. gondolom kiderült, hogy én egyáltalán nem támogatom, nem mondom, hogy nem próbáltam ki, de ennyiben ki is merült, még letüdőzni sem tudom. nem is értem, hogy ez kinek tetszik eleinte, mikor még nem szokott rá, finom vagy mi? pedig dohányozni nem menő! a klasszfm-en is épp erről van szó, ott is megoszlanak a vélemények, mint ahogy gondolom nálatok is akik olvassák. csak azt akartam mondani, hogy ha dohányzol is és nem akarsz leszokni, akkor legalább csökkentsd a mennyiséget, nem csak az egészségeden segítesz egy hangyányit, hanem minket nem dohányzókat is mentesítesz a plussz füst beszippantásától. ráadásul szebb lesz a bőröd, a hajad, a körmöd stbstb rengeteg pozitívummal jár! most, hogy itt a jó idő nekem nagyon jól esik egy nagy levegőt venni a szabadban, és neked?










ezek most az álomcipik :)

csokcsok : B.

5 megjegyzés:

  1. hát igen ez a dohányzás kemény dolog.. szerintem nem is lehet megfogalmazni, hogy valaki mér szokik rá... vagy nem tudom... :S
    de ezek a tornacipőők <3 nagyon jók :)

    VálaszTörlés
  2. Hát én is kipróbáltam, de egyszerűen nekem se ment a letüdőzés :D Nem értem, hogy kell meg mi van???:O Nem tudtam rászokni, kell a francnak...párom dohányzik többször próbált leszokni, de eddig nem sok sikerrel járt. Jó lenne, ha leszokna...:)) Jó az összeállítás, csini vagy a képen és hát igen...az álomcipik! Remélem megtudom venni én is az álom converse-emet...várom már a fizumat nagyon! :))))

    VálaszTörlés
  3. ez a dohányzás téma elég ütős, remélem senkit nem bántottam meg vele!

    éés igen tavasszal megnő a converse kereslet:)ami rajtam van már 3 éve nyúzom télen-nyáron de még mindig bírja. imádom! persze az összeset nem mellesleg :)

    VálaszTörlés
  4. Ah I love this!
    lovely blog!


    x

    VálaszTörlés
  5. thank u! I saw your blog, i really like it! :) xoxo: B.

    VálaszTörlés