2011. február 17., csütörtök

bag bag bag

amiből sosem elég ( a cipők mellett ) a táskák! Polyvore-n kb megnéztem mind a százmillió darabot, nagyon szépek vannak! de pár darabba egyből beleszerelmesedtem, íme:






ha már táska, nálam teljesen mindegy mekkora van, de az mindig tele! ha kicsi, ha nagy akkor is minden fontosabb motyókám belefér. furi.
ami mindig van a táskámban:
nivea
fertőtlenítő kendő
papírzsepi
vmilyen kézkrém
gesztenye
körömreszelő
telefon
labello
pénzecske
toll
igazolvány
egykét darab fájdalomcsillapító
sebtapasz
tükör-fésű vagy mi, ilyen kihajtós
kulcs

ami sohasemnincs, brr. és sokszor kellene
zacsi
papír
üdcsi
nasi
sokpénzecske
cserecipő:)


képzeljétek délelőtt elment nálunk az áram, az egész városrészben állítólag, habár a démászt nem sikerült meginterjúgolni ezzel kapcsolatossan, lényeg, hogy vártam egy picikét és mivel nem nagyon volt így mit csinálni átmentem a baumax-ba, tervezek egy kicsi lakásfelújítást amint tavasz lesz és némi instrukcióra volt/van szükségem, sok szép dolgot láttam most is, de támadt egy újabb fenomenális ötletem ezzel kapcsolatban! üvegtégla! hogy az milyen szép dolog! és hogy eddig nem jutott eszembe!? kiszámolgattam, osztottam szoroztam és meg is fogom valósítani! alig várom! majd tavasszal biztos lesz egy két-hét amikor ilyen vonalon fognak mozogni a bejegyzéseim, akkor majd meg is tudom mutatni mire gondoltam. :)

és még valami amit meg kell osztanom: ezt a jellemzést Ági találta nekem az  astronet.hu -n, amindenit teljesen rám illik, hát kedveskéim ilyen vagyok valójában : :))
Mindig barátságos, derűs és optimista. A versengés lételeme, mert nemcsak az erejét próbálhatja ki általa, hanem a visszafojtott agresszivitását is levezetheti. Soha, senkivel nem viselkedik ellenségesen, mégis időnként nehezére esik, hogy eltitkolja, mennyire dühíti, ha valaki ellentmond az akaratának, és azt is nehezen palástolja, hogy mennyire megveti a lassabban gondolkodókat. Előítéletektől mentes, a tradíciókat nem tiszteli, mindenről saját véleményt akar alkotni, és ehhez saját tapasztalatokra van szüksége. Igyekszik kitűnni az átlagból, meg is tesz mindent azért, hogy ez sikerüljön. Nem szereti kendőzni a problémákat, nyíltan megmondja a véleményét, akkor is, ha azzal megbántja az érintetteket.

xoxo: B.



8 megjegyzés:

  1. Szija! Bocsi a zavarásért csak azért irok mert sajnos egy bizonyos idegesitó személy miatt megkellett változtatnom a blogom honlap címét. ha esetleg nem találnád itt az új címe: http://sweettutulina.blogspot.com/ Még egyzser bocsi ha gondot okoztam!!! További szép napot! Puszika :)

    VálaszTörlés
  2. köszönöm, remélem nem fognak 'zaklatni' az új címen! de durva, hogy van ilyen!! pff. Puszi.

    VálaszTörlés
  3. Ami mindig van: pénzecske,
    Ami nincs, de sokszor kéne: sok pénzecske

    Ezen behaltam :D

    VálaszTörlés
  4. még mindig fura, hogy hatással van rátok, amit írok. örülök nagyon!! :)

    VálaszTörlés
  5. jó bejegyzés! :)

    barna tatyóóó favoriiit! :)

    VálaszTörlés
  6. gesztenye? :D:D
    a pénzecske - sok pénzecske dolgon nagyot nevettem :)

    VálaszTörlés
  7. gesztenye bizony! olyan jó a formája, ősszel csak úgy felszedegetem őket a földről:) ha már nem fér a kezembe, teszem bele a táskámba :):)

    VálaszTörlés