2012. július 19., csütörtök

summer time :)


 hahhó! hogy s mint zajlanak a napok? nyaraltok? buliztok? strandoltok? bandáztok? :) jajj olyan jó eddig ez a nyár! :) pénteken az egyik kedves barátom látogatott meg minket; Gábor aki egyébként Londonban él, most hazajött kicsit nyaralni, vacsizni mentünk később pedig a Classic Cafe teraszán iszogattunk. Jó volt újra együtt lógni! :D


ezt a piros virágmintás ruhát választottam, amit egyébként nemrégen vadásztam le a Hádában, az ilyen csacsogós iszogatós estékre kiválóan megfelel :)


szombaton reggel már indultunk is haza anyuékhoz, volt nálunk egy kis tárcsán sütögetés, bográcsozás, grillezés, szóval volt ennivaló rendesen, jöttek is  a vendégek és a nap pikk-pakk boldogan telt (L)



kiskifli- nagykifli :)




Phugi :)














vasárnap  a születésnapomat ünnepeltük, Anya ezt a finom epres-banános túrótortát készítette el <3
este átmentem Halasra Zolához, aztán kitaláltuk, hogy mivel Kunfehértón sörfesztivál volt a hétvégén és Mazsiék kinn campingeznek mi is nézzünk ki hozzájuk :) addig - addig, hogy mi is kinn campingeztünk a kocsiban :D reggelre már kicsit odavolt a hátam, de azért nagyon vicces volt! ötkor indultunk is Szegedre, gyors zuhany és már indultam is dolgozni :D
tegnap anyuék jöttek át hozzánk vásárolni, aztán pedig a nemrégen nyílt Kalvados étteremben vacsoráztunk :) Nagyon klassz kis étterem, aki szegedi vagy erre jár, mindenképpen térjen be :)
Puszi Nektek, amint visszatérünk a nyaralásról jelentkezem fotókkal és majd mesélek is! ooo és azt még nem is mondtam, hogy jövő hétvégén még a Hungaroringre is megyünk!! alig várom már! :)  csóóók :)


17 megjegyzés:

  1. Hasonló kerti partin volt részem nemrég nekem is, biztos jó lehetett! Azok a cicák tündériek! Boldog szülinapot így utólag is! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen Hkorinna :) a cicák mindenhol csak alszanak, van még egy nagy cica és három kicsi rajtuk kívül :) a kerti parti jó volt nagyon! jó lenne minden hétvégére leszervezni egyet :)

      Törlés
  2. nagyon édes ez a ruci, meg a közös képek is:)) és boldog születésnapocskát utólag is:))) pusszik

    VálaszTörlés
  3. Nagyon Boldog Születésnapot Neked! :)) Hová mentek nyaralni? Ha jól láttam, azt nem írtad a bejegyzésben.
    A Forma1-re mi is akartunk menni, mert nagyon kedvező lett volna most a jegy, de végül kimarad, mert vasárnaptól vasárnapig Hajdúszoboszlón leszünk és már le van foglalva a szállás... na, talán majd jövőre. :)
    Jó nyaralást Nektek, puszii

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm :) Horvátország- Porec lesz a végállomás :) hűűű Hajdúszoboszlón egy hét, az is nagyon klassz!! Nektek is jó nyaralást! talán jövőre összefutunk a Forma1-en, ki tudja?! egyébként mi is ilyen hiper-szuper akciós jeggyel megyünk, kíváncsi vagyok, még sosem voltam :) Puszillak!

      Törlés
  4. Nagyon Boldog Születésnapot!!!! Na zajlik az élet látom, szuper képek még mindig mekkora cukik vagytok a pároddal, nagyon csinos vagy a képeken. Mi holnap kerti partyzunk, közben nyomom a jogsi projektet, megy a csavargás is. Anyukád tortája pedig ismét csodálatos lett, biztos nagyon finom volt! Jó nyaralást kívánok, vigyázzatok magatokra!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, nagyon aranyos vagy! :) a mai kerti partyhoz minden szépet!! tuti idő van, legalábbis itt Szegeden, remélem Nálatok is! a jogsi meg pikk-pakk meglesz! szép hétvégét Neked Samelike :)

      Törlés
  5. Nagyon Boldog Születésnapot!♥

    VálaszTörlés
  6. Ó, akkor ide jöttök Hozzánk a szomszédba! :) Én élőben fogom innen Kistarcsáról hallgatni a futamot :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. mázlista! :D majd integetek arrafelé :) szép hétvégét Neked, remélem kipihened a túlórákat és jókedvvel indul majd a jövő hét! Puszi :)

      Törlés
    2. addig is Dukai Regina- rhythm of noise! nekem is nagy kedvencem!! :)

      Törlés
  7. Boldogságos szülinapot :$ várom a képeket :$ És jó nyaralást ! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm Thündérke!! :) puszillak! jövök vissza millió-billió képpel! nagyon zárójelben még azt is elárulom, hogy Póniország hercegnője csinál rólunk egy sorozatot is kinn :) úgyhogy lesz mit nézegetni majd itt a blogon! :)

      Törlés
  8. Király a blogod.
    Bekövettelek.
    Az én blogom: http://www.zsani-thefashionoflife.blogspot.com/
    Kérlek, ha van egy kis időd, nézz be hozzám. Rám férne pár követő.:DD
    előre is köszi
    xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) köszönöm szépen! kedves vagy! :) olvastam a blogodon, hogy legyen nálunk a parton valami inni, ha sok tengervíz csúszna le :D:D ezt megfogadom, mert én is akaratlanul szürcsizem a tengervizet :D Puszi!

      Törlés