2012. július 2., hétfő

sziasztok :) remélem éppen limonádét kortyolgatva valami vízparton ücsörögve olvasgatjátok a postom :) én épp dolgozom, de amint végzek már hasítok is a strandra Areszítóval, mert bizony máshol nem nagyon tudnám elképzelni a nap további részét. szombaton a drágámmal is  víz mellett töltöttük a délutánt, akkor készült ez a pár kép :) vasárnap pedig családi kirucc volt a közeli tóhoz, rendesen program dús volt a hétvége, volt minden, házibuli, tánci, kínai másnapmenü, filmnézés, séták, meccsnézés, strandos lasztizás és esti palacsinta sütés :) remélem Ti is kiélvezitek a nyár minden egyes pillanatát! én egyszerűen imádom ezt a jó kis forró nyári időszakot, igaz kicsit lekorlátozza a szabadidő felhasználásaimat a munkával eltöltött órák száma illetve a sulis délutánjaim létezése, de így is nagyon klassznak ígérkezik ez az idei summer time :) puszi nektek!







13 megjegyzés:

  1. Bocsi, hogy így névtelenül... de nagyon érdekel, hol lehet ilyen fürdőruhát kapni!?! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szia! a fürdőruha F&F-es háromezer valahányszáz forintért jutottam hozzá a szegedi tescoban úgy két hete, akkor még volt belőle bőven. :)

      Törlés
    2. Köszike! Aranyos Vagy! :)

      Törlés
  2. De jó, hogy jelentkeztél. :)) Nagyon csinos vagy, jól áll ez a fürdőruha. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. de aranyos vagy már mindig!! :) köszönöm szépen:) puszillak!!

      Törlés
  3. De csini ez a fürdőruci!Milyen tetkód van?Valamilyen szöveg?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm Zitu :) holnap lesz egy hetes a tetoválásom :) egy idézet, Steiner Kristóf Lélekbonbon c. könyvében olvastam először ezt a két sort, nagyon megtetszett, ha minden igaz lesz egy post róla és akkor részletesen látszani fog :) puszi :)

      Törlés
  4. Mennyire szuper a fürdőrucid! Kaptál tőlem egy díjat:
    http://flowerpartyaddict.blogspot.hu/2012/07/liebster-award-dij.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) jajjj de aranyos vagy!! nagyon szépen köszönöm!!! puszillak!

      Törlés