2012. június 26., kedd



hahhóó, csak egy kis megvagyok jólvagyok post. egy kicsit elkeveredtem a kis dolgaimmal meg aztán tele vagyok kalandokkal is, az utóbbi időben megint kevés pihenéssel zúzom a dolgos hétköznapokat, munka, suli, strand, csavargászás, meccsnézés, edzés, beépített szekrény tervezgetés, csajos mojitos esték, kanapévásárlás, szombati munkák, vasárnapi családi kajcsik.. és még sorolhatnám, sokszor már nincs időm a saját blogomat sem megnyitni. remélem Ti is jó sok kis programmal töltitek a nyár elejét :) uuu még azt gyorsan elmondom, hogy Phugival nagyot szakítottunk az Office Shoes-ban, hogy van új fürdőruhám és egy tuti nagy strand tatyim ( köszi Adri :) ooo megyünk nyaralni Horvátországba 3 hét múlva! alig várom :) ééééés elkészült a tetoválásom is, annyira imádom, hogy elmondani sem tudom, de még csak egy kis ízelítőt hoztam Nektek :) puszi! remélem sűrűbben tudok majd frissíteni, addig is minden szépet :)









6 megjegyzés:

  1. váááááááááááááááááááááá élőben is akarom már látni áááááááá

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. vvvááááá pénteken kicsi!! nagyon várom már!!! :) ˙(L)

      Törlés
  2. a matrozós szett nagyon tetszik :) áhh, én nekem még nem volt időm beszerezni a jeges kávéét, finoom? :) kíváncsi vagyok a kanapéra is :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm Anita :) uuu nagyon fini a jeges kávé! igazi kávézós finomság! lesz kép a kanapéról is, pénteken ugyanis kanapéavató- mojitos este lesz nálunk, szombaton ha minden jól megy pattintok ide is képeket :) puszik!! :)

      Törlés
  3. szerintem is csinos a matrózos szett! :)
    a tetoválásod, (már amennyi látszik) tetszik! :)Én is szeretnék majd csináltatni pár éven belül!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm cs.ery :) örülök, hogy tetszik a tetoválás, a frissebb postban talán több látszik belőle :) kíváncsi vagyok milyen tetoválásokban gondolkodsz, biztosan valami igazi csajos téma :) Puszik.

      Törlés