2012. február 21., kedd

új tetoválás készülőben :)

helóDrágák! képzeljétek nagyon úgy néz ki a dolog, hogy jövőhéten lesz egy új tetoválásom :) sokat gondolkodtam, hogy kell-e még ez nekem, de végül arra jutottam, hogy úgyis olyan helyre kerül, ahol nem látszik maximum csak a strandon, úgyhogy kell!! nagyon be vagyok zsongva emiatt!! remélem, hogy szép lesz és jó lesz és tetszik majd és imádni fogom!! egyenlőre annyit tudok mondani, hogy az oldalamra kerül és hogy egy idézetről van szó, több mint 80% hogy magyar nyelven, a betűtípus még kérdéses, most válogatok épp, keresek-kutatok, hogy megtaláljam az igazit :) gyűjtögettem pár kedvencet is a weheartit.com-ról. zsongás!!! :)


 





 ilyenre gondoltam, annyi a különbség, hogy nekem csak két sor lesz, mint neki a harmadik és negyedik sor, mármint helyileg :) 



 ahhh szóval ilyesmi :) imádom ezt  a képet!!

14 megjegyzés:

  1. Úúúú de izgi!! :) Képet majd mutass róla! :) Milyen idézetet szeretnél egyébként?

    VálaszTörlés
  2. én is nagyon várom!! :) képek lesznek mindenképpen! az idézet egy mélyebb gondolat, arról szól, hogy soha nem szabad feladni bármi rossz történik velünk, a pontos idézetet később osztanám meg, nem babona miatt csak nem akarom egyenlőre leírni, azt szeretném ha rajtam olvasnátok először :) remélem nektek is tetszeni fog :) puszik!!

    VálaszTörlés
  3. Mindegyik annyira szép ^^ Várjuk a képet! Annyira jó, ha egyértelműen tudod, mit akarsz. Én meg még mindig döntésképtelen vagyok :D Kérem a határozottságodat! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) oo hát ez is hosszú-hosszú hónapok után született meg :) nem is baj, nyugodtan gondold végig milyet szeretnél, ami igazán Te vagy! aztán csak egy hirtelen elhatározás kell ;) abban bármikor segítek :) puszi :)

      Törlés
  4. Húhaa, hajrá! :)
    Szerintem ez nagyon jó ötlet, igazán egyedi. És már nagyon kíváncsi vagyok az idézetre is. ;)

    VálaszTörlés
  5. pont tegnap volt a híradóban, h egyre több ember csináltat tetoválást, mert ezzel szeretnék kifejezni magukat, vagy üzenni a világnak, ha vmi számukra fontos:))ránéztem a sajátomra és mondtam is, h ez így is van:DDDD kíváncsi vagyok a végeredményre^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nem láttam, csak mesélte az egyik munkatársam. magunkat kifejezni, ez a legeslegjobb szó rá, jajj nagyon várom már, hogy készen legyen! a srác szerintem is nagyon cuki! úgy vettem észre, hogy a fültágítót általában helyes srácok viselik :) gondolom Te is így látod ;) puszi :)

      Törlés
  6. jah és a fültágítós Hope tatoos srác nagyon ott van:D barátomnak is van fültágítója és odavagyok az ilyen képekért:D

    VálaszTörlés
  7. kivi vagyok :$ nekem is tervben van jó pár hónapja, csak a tetoválásos nőcikém gyesen van és nem dolgozik:(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. uhh :) biztosan nemsokára visszatér és akkor én is nagyon kíváncsi leszek a Te szép új tetoválásodra!! :) puszi!

      Törlés
  8. iizgi Brigi! :) képeket mindenképp, és ha jó a hely akkor lehet én is oda mennék a következőre :)

    VálaszTörlés