2012. február 18., szombat

a héten sem vesztem el, csak mostanában nehezen tudok időt szakítani bejegyzés írására. egyedül dolgoztam a héten, ez annyit tesz, hogy amikor kettőnk közül valamelyikünk szabadságon van, a másikunk dolgozik helyette is, ezzel nincsen különben semmi gond, mert legalább gyorsan eltelik az idő, csak így a blogolás maradt el. a délutánok pedig takarítással, sulival, rohangálással felváltva teltek, semmi extra nem történt, vásárolni nem voltam, csak ilyen kisebb apróságokat, mint éjszakai krém, meg egyszer turiba is betévedtem, de csak ilyen alvós póló témát sikerült kifognom, tudjátok ami hűű jóó meg minden, de aztán csak aludni húzod fel. :D a hét közepére még egy bulit is beiktattam, mert ugye miért is mennék kipihenve dolgozni :) még a munkával nem is volt gond, csak este nyolckor már a suliban kissé lötyögött a fejem.  aztán volt ugye a héten valentin nap is, sajnos aznap nem tudtunk találkozni, dehát úgyis ez csak egy nap, szóval no para, bepótoltuk péntek este, kaptam egy kaspó tulipánt meg egy doboz csokoládét :) én pedig elvittem a drágámat a Vad Fruttik koncertre, ámen. jajj és úgy fest a dolog, hogy én csinálok egy dekorációt egy szeptemberi lagzin, ahhoz gyűjtögetek  képeket, ötleteket, már most alig várom! egyébként pedig gondolkodom, hogy csinálok én is egy facebook oldalt a blognak, mert ott egyszerűbb lenne életjelet adnom. 
puszi pajtik! pihenjetek sokat a hétvégén, sétáljatok jó nagyokat, olyan jó, hogy 5-6 fok van odakinn! tisztára be vagyok zsongva egy kis tavaszért! :)

2 megjegyzés:

  1. Végre életjel, minden nap kerestem az új bejegyzéseket a google olvasómban :)
    A facebook oldal ilyen szempontból tényleg nem rossz ötlet.
    Naaa, ez az esküvős dolog jól hangzik, szerintem ez nagyon érdekes, majd mesélj, hogy mikben gondolkozol egyelőre.
    Puszi Hótündérkirálylánynak! :)

    VálaszTörlés
  2. <3 óójajj de aranyos vagy!! :) az esküvővel kapcsolatban még csak annyi biztos, hogy lila dekoráció lesz és talán lampionok. a hétvégén találkozok a menyasszonnyal és akkor lesz majd az összes kis apróság átbeszélve. addig pedig gyűjtögetem az ötleteket, hogy jó kis frappáns dolgokkal tudjak előállni :D Puszillak! :):

    VálaszTörlés