2012. február 22., szerda

hahhóó! remélem jól vagytok drágák! úgy döntöttem ma hamar ágyba bújok, délután a barátom hazautazott fociedzésre, Aresz pedig csak holnap reggel jön haza, ezért gyorsan kitakarítottam, mostam, ruhát hajtogattam, csekkeket rendeztem, megcsináltam az angol házim, megmostam a hajam így kellemesen elfáradva és jó érzéssel, hogy minden tervem kipipáltam huppanhatok a tiszta ágyneműbe! imádom a friss ágynemű öblítő illatát, olyan nagyokat tudok aludni ilyenkor! puszik nektek!!


 találtam trópusi gyümölcstea mixet, aaaa annyira finom!! tisztára, mint a teaházakban!

 az új Avonos teatojás teakavargató kanalam, vagy minek nevezzem?!


9 megjegyzés:

  1. rrr.... az az utolsó kép határozottan rrrr..... (:

    VálaszTörlés
  2. Miért nem tetszik mosolyogni az utolsó képen? Hát ejnye már! :)
    A teatojás az mégis micsoda? Most hallom először, bár lehet, hogy teljesen nyilvánvaló, de én nem tudom mi az. :O

    VálaszTörlés
  3. :) nem tudom miért nem mosolyogtam, pedig nem volt rossz kedvem :) a teatojás az egy olyan tojás alakú fém szűrő izé, amiben nem filteres hanem szálas teafüvet lehet pakolni és így nem kell külön átszűrni a teát. hasonló egy kindertojáshoz, mármint ahhoz a részéhez amiben a játék van. csak fém. valami ilyesmi, ami nekem van, az olyan, hogy van nyele vagy foggantyú része amivel kavargatni is lehet a teát és olyan mint egy csipesz. ha kész a tea ki lehet puttyantani az átázott teakeveréket belőle. a hagyományos teatojást például anyukám levesfőzéshez is használja, beleteszi a fűszereket, az ízük benne lesz, de a sok kis bors meg ezaz amaz nem rohangál fel-alá a levesben továbbá nem lesz vele a tányérom :):)

    VálaszTörlés
  4. Ó, értem, köszi a választ. :)) Be kell szereznem egy ilyen teatojglit :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :):) én az avonból rendeltem, de már 100osban is láttam, meg gondolom konyhafelszerelés-boltokban is megtalálható. puszik!!

      Törlés
  5. én is a friss ágyneműben alszok a legjobbat:D

    VálaszTörlés