2012. január 30., hétfő


még nem is említettem, hogy ha minden jól megy, esküvő kiállításra megyünk a hétvégén inspirálódni! :) remélem lehet majd fotózni is, igazából ezért mennék, úgyhogy bízom benne, hogy nem szúrnak ki velem :D Így, hogy elég sűrűn megfordulunk esküvőkön- lakodalmakon felszolgálni, látom a werk-oldalát a "nagy napnak" így egyre inkább érdekel ez az esküvő-szervező oldala, a dekorálás, mindent összehangolni, leszervezni, megcsinálni, örömet okozni. az egyik kollegám kért meg még ősszel, hogy segítsek nekik egy kicsit az esküvőjük szervezésében, magam is meglepődtem mennyi mindent tudok erről  a témáról. kíváncsi is vagyok persze, mert még soha nem voltam esküvő kiállításon :) 



 Rimmel Lasting Finish Pink Blush

mentem tanulni hellóóó :)

8 megjegyzés:

  1. na majd akkor szervezheted az esküvőmet brig! addig még jócskán van időd kitanulni a mesterséget!=D

    VálaszTörlés
  2. :D azt mondod??! szerintem nekem is van bőven időm a sajátomig profi lenni!! puszi Zsannu!

    VálaszTörlés
  3. huhuuu.. :D lesz kit zaklatni a kérdéseimmel:D ^^

    VálaszTörlés
  4. :) zaklassatok nyugodtan csajok! simán megmondom a tutit:D:D láttam, hogy van ilyen tanfolyam is, komoly! úúgy szerveznék esküvőt, mindenfélét, hercegnőset, minimált, sznobot, kicsit, hatalmasat, igazi falusit, modernet és hagyományőrzőt és ... szóval lehet a sütisütős program mellé ezt is szépen felvesszük a listába, menyasszonyi torta sütés! kész!! :D:D

    VálaszTörlés
  5. imádom a Rimmel rúzsokat :$ csini vagy :) amennyi látszódik belőled xD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. határozottan kezdem én is megkedvelni őket, az alapozóm és a púderem szintén Rimmel, kedvelem ezt a terméket, nem is tudom miért nem nézelődtem már jóval korábban a polcain!? köszönöm a kedves szavakat! :) puszikállak! :)

      Törlés
  6. Nekem nagy álmom, hogy esküvőszervező legyek *-* tudod,mint a Szeretném, ha szeretnél c. filmben. Imádom.<3 simán eltudnám képzelni magamnak:) a másik meg az újságírás. :) tetszik a ruci összeállításod, olyan sportos, olyan laza, olyan jóóó:) a müzlit meg imádom:]

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. uu az tényleg nagyon aranyos film!! a két szakma simán megfér egymás mellett, írhatnál egy esküvői magazinba :) köszönöm, a laza öltözékem az "itthoni játszós" :D a müzli az egyik legjobb, imádom, hogy százezer banánchips van benne!! :)

      Törlés