2012. január 16., hétfő

kíváncsi, huncut szemei úgy csillogtak, mint az igazgyöngyök a hatalmas óceánok partjain. kis testének terhét könnyedén tartottam karjaimban. finom, puha illata oly csodálatos volt, hogy alig győztem belélegezni, már-már azon gondolkodtam, vajon hogyan bírja el a tüdőm ezt a rengeteg levegőt. édes kis bőre olyannyira selymes volt, mint a legfinomabb szatén, meleg érintése felejthetetlen. csak szorítottam magamhoz az édes kis teremtményt, kinek arca olyan gyönyörű, mintha csak angyalok rajzolták volna. ő az én kisfiam, a tudat ami boldoggá tett. Felébredtem.
aznap délután beszaladtam a teszkóba, teljesen véletlenül a babaosztályon keresztül akartam leszelni az a-ból b pontig tartó szakaszt. na ez azért már tényleg túlzás - jutott eszembe, amint leesett, mi ez a sok pici holmi. az első dolog ami mégis a kosárba került az egy ilyen pindur alvósruha lett, a másik pedig ( amiért indultam is ) egy üveg vodka az esti bulihoz. 
Igazán eldönthetné ez a csaj, hogy mi legyen az esti program. - gondolhatta magában a pénztáros hölgy.


2 megjegyzés:

  1. óó igen a babaruhák. én tegnap a h&mben álltam egy órát, mert 250Ft-ért volt egy csomó holmi. legszívesebben feltankolnék előre, de ilyen téren nagyon babonás vagyok, így csak a rokonpicibabának vettem egy tündérsapeszt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nézz oda, új dolgok a blogspoton, válasz funkció :) igen én is feltankolnék legszívesebben, hiszen olyan édesek ezek a ruhácskák. babonára még nem gondoltam, de ha lenne a családban baba biztosan odaadnám ajándékba, mert ugye a babaholmik-körforgás mint jelenség nálunk is éri, szóval ha úgy nézzük ajándék, nővérem úgyis a soros :) puszi Zsann! a tündérsapesz biztosan állaticuki! :)

      Törlés