2012. január 13., péntek

létezem. kusza minden. munka hőse. tanulok. izomláz. szilveszterről megmaradt pezsgős üvegek. lehet, hogy hamarosan elutazunk. új naci. bulit csapunk. csillogó szivecskés körmök. szépséges konyháról álmodok. könyvek. könnyek nem. heti kétszer hal az ebéd. lakótárs again. tavaszi napsütés. szegedi hétvégék. lipton reggeli tea mackós mézzel. sorozat maraton. vacakol a rendszer, idegállapot katasztrofális. zara manó naci. tavasz lehetne igazából. barkácsolunk. le kellett volna vinnem reggel a szemetet. jó a kedvem ellenben beázik a csizmám. kifogyott a kedvenc szempillaspirálom is. befizetem a csekkeket, aznap nem nézem meg a postaládám. jókívánságok. puszipajtik.


8 megjegyzés:

  1. már azt hittem elvesztél Oo hova utazol? és mért csak egy gyors posztocska lett? (: örülök, hogy újra hallok felőled. :*

    VálaszTörlés
  2. kicsit el is vesztem ( a gondolataimban ) :) örülök, hogy örülsz :D :D azért rajta tartottam a szemem a kedvenc blogjaimon szóval tudok mindent rólad is hablaty :) jó ötlet ez a 366 photos!! klasszak a képek! :) az utazás célpontja Málta lesz, remélem összejön! tavaszi kirucc és féktelen party-zás ezek a tervek. :) puszi Eperpanna! igyekszem tartalmasabb postokat összehozni, több lesz a kis elgondolkodtató firka by brigi és a gyakoriságot is megpróbálom növelni :)

    VálaszTörlés
  3. Jajj, írtam ám ide megjegyzést, de eltűnt. :O Szerintem elfelejtettem beírni az ellenőrző kódot. Örülök, hogy újra itt vagy, végre életjel! ^^ Szép vagy a képen! Puszi

    VálaszTörlés
  4. :) én mennyiszer járok így!! :) valahol be kellene állítanom, hogy ne kérjen kódot itt nálam. aranyos vagy!! köszönöm :):) puszi Madrid Angyala! :)

    VálaszTörlés
  5. juhéééé, hótündérkirálylány visszatért!!!:))

    VálaszTörlés