2012. január 25., szerda

egy kis love-story

szóval a történet a következő. vegyünk egy szingli csajt, történetesen ismerem, történetesen ugyanannyira közel áll hozzám mint amennyire közel is lakik, szóval nevezzük A-nak :D amennyiben az egyedülállók bűvös körét gazdagítja a szerelmi élete mindig-mindig olyannyira színes és sokszor vicces, hogy nem győzöm hallgatni az újabbnál újabb történeteket, de ez a legfrissebb úgy érzem megér egy bejegyzést! :) 
egy kis előzetesként megjegyezném, hogy a szóban forgó fiatalember már nemegyszer rúgta el a pöttyöst, ilyen apróságokkal, mint : félre küldött sms, hétvégi teljes körű eltűnések, várakoztatás a hidegben ... és hát amúgy is egy tök ( író véleménye ). amikor persze A a tudtára adja, hogy akkor vagy lesz ebből valami kapcsolat a normálisabb fajtából vagy helószevasz kisbarátom akkor persze jön a teperés és igyekvés, nem is akármilyen idegesítő formában,  értem ezt napi 50 sms és ugyanennyi nemfogadott hívás, fbüzenet, like ott is ahol semmi helye, jajjnemááár, majd jobban igyekszem! ( na persze ) ha lemegy ez a röpke két nap akkor újra az előző eset áll fenn.. jólmegcsináltad kisbarátom! 
A ezt már annyira nem találja rettentően viccesnek, ezért -  na és most jön az érdekesebb és gimis korszakot idéző fordulat a történetben - azaz a laza kis csőbehúzás-lebukás-mostmárbékénhagyhatsz boldog happyend-el gazdagítva. ehhez csak egy kamu adatlapra volt szükség egy társkereső oldalon, amire a kedves fiatalember kb egy órán belül rá is harapott ( szép! ) randi két nap múlva megbeszélve ( megint szép! ) ez egyébként ma este lesz, mi pedig majd szépen a megbeszélt helyen fogunk éppen csacsogni Aval és Phugit sem hagyhattuk ki ebből a boldog pillanatból szóval majd így szépen elvigyorgunk az eseményeken. a cél persze nem a kis titkunk felfedése, mert azért  mégsem olyan jó ötlet, hogy a kártyáinkat felfedjük, nehogy A jöjjön ki rosszul  a kis hepajból, csak ott leszünk és ezzel pár perc idegeskedést okozunk az elvetemült gazembernek, mint például, bazz, pont itt beszéltem meg randit, mit mondjak miért vagyok itt ( ohh azt elfelejtettem még mondani, hogy mindeközben A is írt neki egy lehetséges esti találkozó hogysmintjéről, válasz nem érkezett.. jellemző! ) tehát miért is vagyok itt mikor roppant fontos más elfoglaltságom van ugye papíron. meg aztán a (kamu)csaj mégsem lesz ott ugye és akkor meg mit csinál?elbandukol?! ez ki fog derülni :D a lényeg, hogy Anak ennyi bizonyíték bőven megfelelt, a hűség és bizalomkártyák szanaszét repültek és hát akkor miről is beszélünk. én személy szerint nagyon boldog vagyok, mert tényleg egy tök a szerencsétlen és hát ki szeretne ilyen bakfitty pasit a barátnője mellett látni!? egyenlőre ennyi várom az esti eseményeket :) és persze, hogy közzétehessem már végre a postot!!

10:08 grr. a társkereső oldalon a srác módosította az esti randi helyszínét és idejét is, amit mellesleg a kamucsaj talált ki!!? ez milyen már?! nah ebből is látszik, hogy nem  vett részt egyetlen kapcsolatépítő tréningen sem a  figura!  kamucsaj ezt nem hagyhatta, egy harmadik időpont lesz a befutó pontban fél 7 Kárász utca. :S az utca annyira nem király helyszín :S hogy lesz még nem tudom?!

22:47 mi ott voltunk a randin, a srác nem .. kicsit kusza volt a végén az időegyeztetés szóval  ezért gondolom, hogy nem volt egyértelmű az információ, na de mivel a szándék a fontos és ezen a ponton már régen elbukott a drágám így A stílusosan az alkalomhoz illően smsben pöndörítette ki ..tudom tudom, de van, hogy megkívánja a helyzet és ez pont egy ilyen pillanat volt. aztán becsüccsentünk a Kolibribe és vártuk vártuk csak az smseket, jöttek is szépen sorban egyre szlengebb formát öltve, kabbe. itt a vége fuss el véle :D ennyi lenne a heti A- Adrus - Brigi- Holmes akció :D :D 

16 megjegyzés:

  1. Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ez iszonyat nagy, kifeküdtem a nevetésbe!!! Kis galádok vagytok, tudjátok e? A pasit nem sajnálom, viszont az már most biztos hogy más lányokkal is eljátssza az "elfújta a szél" játékát!! Kapja be a srác, A-nak meg kitartást remélem elnyeri méltó jutalmát egy jóvágású becsületes fiatal ember mellett, az lenne az igazi happy end. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D:D hjahh ez a pasi nem nyomas az biztos, azóta is csak egyfeszt írja Anak a sok hülyeséget.. fárasztó a tag! Anak én is drukkolok, mert már jó ideje csak az ilyen nyomik tűnnek fel az életében :) puszi!

      Törlés
  2. vááááá!! hihetetlenül nagyok vagytok!!!! Oo :D sírva nevetek!!! :D
    és igen Anak kívánom, hogy megtalálja a nagy Ő végre, egy ilyen tinipasijellem után.... (: <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. az a legszebb az egészben, hogy a srác van fennakadva, pedig ő akart mással randizni.. egyébként mi is egész délután csak kacagtunk ezen az egészen hasfájásig! tényleg ilyen gimis húzás volt a részünkről, sőt a srác írta is, hogy olcsó trükk, de mindegy is mert belesétált egyből, kár lett volna valami bonyolultabb projektet kivitelezni! :D puszi Panna!

      Törlés
  3. Hát ez egy barom!:D Nem hiszem el...:D
    A-nak pedig hajrá, mindent bele! Csak pozitívan!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. átadom a jókívánságokat Anak! :) már azért megérte ez a kis kaland, mert igazán jól szórakoztunk rajta! :D

      Törlés
  4. jááj, az ilyen fickókat messzire kerülni...

    VálaszTörlés
  5. Jelentem A-nak megkönnyebülés, mert így 100%, hogy megbízhatatlan a csávó bár idén tölti a 30-at, szóval sajnos elég szegénységi bizonyítvány, hogy ennyi évesen is így áll egy kapcsolathoz!!!Szóval mindenkinek körültekintő ismerkedést, és nem adom fel....mert társas lény vagyok :DD
    Puszi mindenkinek
    "A"

    VálaszTörlés
  6. Az "A"-ról egy kis Pretty Little Liars jutott eszembe, kamuadatlap meg végképp :D Szép volt csajok, így kell ezt csinálni! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönjük :D kalandos volt, de azért remélem nem csinálunk belőle rendszert :D:D

      Törlés
  7. AZTAMINDENIT! :D Nem semmik vagytok, ááá imádtam ezt a kis "love story-t" Némelyik pasi annyira,de annyira gerinctelen, hogy arra szó nincs. Amúgy totál jó ötletetek volt, kész detektívek vagytok. :D Hozzáteszem egy ilyen pasi miatt meg egy pillanatig nem kell szomorkodni. Csak így tovább keményen csajok, bár nem kívánok kellemetlenséget, a lényeg, hogy ügyesek voltatok.:) Minden elismerésem oda. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönjük a Holmes-csapat nevében! :D Puszi Petra! :) ( az a baj, hogy sok ilyen pasi van.. ) :S

      Törlés
  8. Brigiiim,ezt nem mondod komolyan...elképesztőek vagytok :DDD el sem hiszem :DDD azon meg nem vagyok meglepődve,hogy mekkora tökök a férfiak.tipik :)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D:D hiányoztál a csipetcsapatból! a következő nyomozást veled nyomatjuk majd!! :D:D puszik!! :)

      Törlés