2012. január 31., kedd


30 day challenge - 17 nap

Mi a véleményed a tetoválásról, piercingről?

tetszik. van. kedvelem. akarok. imádom. szépek. jelentenek valamit. varázslatosak. erővel ruháznak fel. jellemeznek. gyönyörűek. kellenek.
a bokámon és a csípőcsontomon van tetoválás, 6 és 4 éve csináltattam őket, piercingem a köldökömben illetve a nyelvemben van, szinte egy időben készültek a tetoválásokkal, vagy hogy mondjam, ugyanabban az évben :) a köldök piercing szerintem nagyon csinos, strandon-csokibarnán a legszebb :) ékszerként teljesen megállja a helyét. a nyelvemben pedig azért van, mert az jutott éppen eszembe, hogy nehogy már brigi, szerinted nem vagy elég bátor ehhez? hát az voltam! egyfajta bátorság próba, amikor elbizonytalanodsz, hogyan tovább?! nekem bejött :)




 most ez a legkedvencebb!! (legesélyesebb versenyző) helye, hossza, betűtípusa mindene rendben van.




9 megjegyzés:

  1. A tetkók nekem is nagyon tetszenek.:)am itt a képek is nagyon bejönnek..tök egyszerűek de mutatósak szerintem:)nekem minden vágyam lenne ha a csuklómat díszítené egy felírat..de kicsit félek tőle meg még időm se volt arra,hogy keressek egy jó szalont..:/:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. a csuklós tetoválások az egyik legszebbek, én is parázok tőlük, nagyon vékony ott a bőrünk. én egyik tetoválásomat sem szalonban csináltattam, mindenképpen magát a csaj/srác munkáit érdemes nézegetni és annak fényében dönteni. én drukkolok :)

      Törlés
  2. nem kell félni a csuklós tetoválástól, vékony a bőr, de nem fáj annyira, mint amennyire számít rá az ember. :) egy baj van vele, hogy berepedezik.

    VálaszTörlés
  3. nekem mindkét csuklómon van két szépség. az egyik két éves lesz lassan, a másik egy éves. semmi repedezés, és ha jó helyre mész, a fájdalom is annyira minimális, hogy hihetetlen. (:
    én is megyek hamarosan. egy felirat fogja továbbékesíteni a kiskacsóm... (: meg az iránytű is felkerül lassan... (:

    VálaszTörlés
  4. berepedezett tetoválást már én is láttam, de azt hittem csak ki van száradva, oo. a fájdalomtól azért mindig parázok, habár valóban nem érezhető nagyon semmi. Eperpanna kíváncsi vagyok nagyon az új pajtira!! iránytű :) biztosszéplesz! :)

    VálaszTörlés
  5. Brigi az nagyon jó amelyikre írtad h a legesélyesebb!!nagyon nagyon széép :) egyik csapattársamnak van az oldalán és hú nagyon csini. :) én nem mernék ilyet bevállalni, valamiért megszállottan a szimmetria híve vagyok és ha látnám magam meztelenül és valami lenne a testemen (végtagok nem számítanak :D) olyan furi lenne :D :D a csuklómon nekem is lesz lassacskán egy tetkó lehet még a nyár folyamán :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. végtagok nem számítanak :D:D meghalok!! :D:D kíváncsi vagyok, milyen lesz majd a tetoválásod! betű? rajz? a holnapi vizsgádhoz minden jót! hajrádrukkdrukk!! puszi Dora Straw!

      Törlés
    2. igen valahogy a végtagon bárhol lehet szinte :D de a testen csak középen (gerincen, nyakon) tudom magamon elképzelni... :D öö valami retro minimál stílusú fénylépezőt szeretnék alá lehet hogy még "ds" vagy felirat...de még pontosan nem tudom :) köszönöööm már az se zavar ha holnap nem sikerül :D nem fontos tantárgy :D aztán meg VIZIT!! :)

      Törlés
    3. :D:D na jó most esett le, hogy mire gondoltál, én arra, hogy a végtagok lógnak ki a testedből :D:D és azok nem számítanak, nem a rajta levő tetoválások :D:D
      a fényképezőt sejtettem :) Dóris :) remélem azért jól sikerült a vizsga! vizit jeah!

      Törlés