2013. január 28., hétfő


Hahhó :) csak egy gyors helyzetjelentés erejéig ugrottam fel és mert megmutatom Nektek is az "új" fésülködő asztalkámat :) Az egész lakásban a fekete-fehér kombó uralkodik, így az asztal natur fenyő színe sem illett bele ebbe a színvilágba, így - ahogyan korábban a hintaszékemet is - akrilfestékkel festettem át végig abban bízva, hogy nem  lesz katasztrofális a végeredmény.. szerencsére jobban sikerült, mint amire számítottam, úgyhogy vidáman pakoltam tele ismét a kis kincseimmel :)
A hintaszék párnájára is szántam egy kis szabadidőt, az anyaghoz turiban jutottam hozzá, gyors fertőtlenítő mosás és jöhetett a szabás-varrás :) persze a párizsi vonalat követtem továbbra is és a párnára ugyanaz a díszítőelem került, mint a hintaszékre, csak ez ugye textil decoupage kalandos felmázolásával. Gombok helyett masnikkal dobtam fel amiből feljebb is került egy szerencsés kiválasztott :)
Remélem jól vagytok, sok gyümölcsöt esztek és élvezitek a tél szépségeit, a havat, a cuki sálakat, a jópofa meleg zoknikat, a finom illatú gyertyákat, a mézes teákat és a báli szezont :) Puszii Nektek!
 és végre megtaláltam az arany középutat! amikor edzek mindig azon morfondírozok, hogy tanulnom kellene, amikor meg tanulok, akkor meg ejj edzeni kellene.. miért nem jutott eszembe hamarabb?!
Az edzést sem hanyagoljátok el ugye? nemsokára jön a jóidőő :)11 megjegyzés:

 1. dinka vagy, de úgy imádlak :D:D:D szép lett minden, te meg mindig olyan ügyes vagy!:)

  VálaszTörlés
 2. A masnis párna szuper lett a hintaszékre, de a fésülködő asztalkád is nagyon tetszik! :)

  VálaszTörlés
 3. Mekkora ötletek, nagyon ügyes vagy, le a kalappal! :) Ha esetleg megunnád őket, én szívesen átveszem mindkettőt :D
  Pusza: Reni

  VálaszTörlés
 4. köszönöm csajok! Aranyosak vagytok!! :) Reni, a barátom mindkettőt a lakáson kívül szeretné látni, úgyhogy ha valamilyen oknál fogva meg tud győzni, értesítelek :))
  Puszi Nektek! :)

  VálaszTörlés
 5. Nagyon ügyes vagy Brigi!!Fantasztikus lett mindkettő!!:)Úgy hiányolom a bejegyzéseidet,ha tudsz jelentkezz többször!:)

  VálaszTörlés
 6. gyönyörűek lettek,nagyon szép munkák :)

  VálaszTörlés
 7. köszönöm szépen!! :) igyekszem többször jelentkezni, csak nem mindig jön össze, de azért Titeket elolvasni mindig jut idő <3

  VálaszTörlés
 8. már én is régóta szeretnék egy fésélküdőasztalt, de mindig elmegy másra a pénz :/ én is xbox előtt, vagyis kinect előtt szoktam edzeni. :) puszii.

  VálaszTörlés