2012. április 4., szerda


üdv megint, a  héten ez már a harmadik post, nem tudom figyelitek-e? na de ki számolja ?! :D:D ma egyedül dolgoztam benn a cégnél, nem nagyon volt megállás, úgyhogy jócskán el is fáradtam, a  délelőtti órákban egyszer csak a postás is befutott, de most kivételesen nekem hozott csomagot, ugyanis megérkezett az ajándékom Zitától :) nagyon szépen köszönöm mégegyszer! :) aztán, mivel holnap jön a villanyszerelő munkatárs gyorsan ki is takarítottam itthon, nehogy azt gondolja már, hogy nem kérhet el egy rakat pénzt, mert még szegény lánynak porszívóra sincs pénze :D ezután pedig tolok egy laza popsi edzést Rékával :) Mindenkinek szép estét :) a nyereményjátékra még több mint egy hétig tudtok jelentkezni,   katt :)



 az ajándékcsomagom :)



 ezeket pedig mostanság szereztem be, még nem próbáltam ki őket, de majd megírom, hogy tutik-e vagy sem

 Oriflame matte control pressed powder

 oriflame perfect blush fresh pink

  pihe puhi pamacsok


ma így tűztem fel a hajam, kb két perc alatt elkészül, egyszerűen fel tudja dobni a sima copfot :)

puszik :)

8 megjegyzés:

  1. jaaaaaaaaajjj,dejó haj-öv-karkötő.:D

    VálaszTörlés
  2. Csinos vagy:)cuki ecsetek :) szuper ajándékok:).

    VálaszTörlés
  3. De örülök,hogy már oda is ért!:))Nagyon aranyos így a hajad!:)

    VálaszTörlés
  4. egyik reggel énis próbáltam befonni egy tincset a hajamból, hogy a fufrumat végre máshogy kössem el, de hirtelen azt se tudtam, hogy tudok-e fonni :D végül csak sikerült valahogy, de azért a tiéd profibbra sikerült! >.<

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. csak gyakorlás kérdése :) én például nem tükör előtt szoktam fonni a saját hajamat, mert csak összezavar, hogy ez balra vagy hogy is áll. szerintem Neked is gyorsan fog sikerülni egy-két alkalom után :)

      Törlés