2012. április 22., vasárnap

helóbeló :) holnap reggel indulunk Milánóba, úgyhogy majd csak pénteken jövök új bejegyzéssel. nagyjából mindent sikerült elintézni amit akartunk utazás előtt, remélem jó idő lesz, mert lényegében csak kis ruhácskákat pakolgattam, plusz két kis kabátot, ha mégis cidri lenne :S már nagyon várom  a holnap reggelt :) 
a héten nagyvonalakban nem sok érdekes történt, dolgoztam, suliban voltam, meglátogattam a kedvesem, foci edzésen voltunk, Aresszal futkároztunk, péntek este úgy belenéztünk az éjszakába, hogy annak párja sincs, ezt kicsit részletezem is, hétfő óta majd megőrültem egy malibu ananászléért, egész héten rajta voltam az ügyön, de mindig közbejött valami, péntek este aztán eljött az én időm, halason elmentünk egy helyre ittunk kettőt és hazasétáltunk, tízkor már durmoltam is, jódurva mi? nagyon durva, hogy több mint egy hónapja már nem voltam sehol, eddig pedig minimum heti kétszer, azt hiszem nyanya lettem szépen titokban :S no mindegy.
szombaton pár dolgot elintéztünk, aztán edzeni mentünk, 60 percet voltam futógépen, 40 perc futi 9.8ason a maradék 20 perc pedig váltva séta 6.6on simán illetve 10es emelkedőn, hihetetlenül jól esett! aztán kis has, mert még volt egy kevés izomlázam, aztán bohóckodtam a box zsákkal is, így laza 2 és fél órát sikerült eltölteni a teremben :) az estét már otthon töltöttük anyuéknál. ma pedig Zola születésnapját ünnepeltük, jól bekajcsiztunk és pihenésképpen Forma1et néztünk. megyek is, még van egy kis pakolgatni való, Nektek szép hetet! érdemes lesz majd a blog facebook oldalára ránéznetek, onnan jelentkezem majd :) puszi Drágák! 

3 megjegyzés:

  1. Érezzétek jól magatokat! Kérünk majd soooooook képet! Hajrá! Reszkessetek olaszok!:D

    VálaszTörlés
  2. Jó utat kívánok Nektek! Vigyázzatok Magatokra, legyen szép a pihenésetek! :)

    VálaszTörlés
  3. Jó utat és érezzétek nagyon jól magatokat!

    VálaszTörlés