2012. április 1., vasárnap



 heyho bébirépák! a nyereményjátékos posthoz írt megjegyzéseitek nagyon feldobták a hétvégémet és sokat fognak segíteni a ki mit szeret/nem szeret hozzászólásaitok is a blog további kis életében! azt például nem is tudtam, hogy van nálam is ilyen szóellenőrző téma, gyorsan ( alig találtam meg hol van ez a beállítás :D) ki is vettem, megújult a fejléc is, itt is millió puszi Phuginak érte!! a blogot is igyekszem majd sűrűbben frissíteni és  minél többet kattintani! több lesz az outfit, lesz majd körmös post, tervezek DIY bejegyzéseket és egy kis gasztronómiát is :) 
ezek a képek péntek délután készültek Kiskunhalason a Sóstónál, már ekkor nagyon cidri volt és fújt is a szél rendesmód, brr. nagyon nem volt eszméletlen partyzós hétvégém, pénteken ahogy elkezdődött a megasztár én már mélyen durmoltam is, szombat reggel mentem haza anyuékhoz, Phugival gyároltunk némi tiramisut ( két akkora tállal, hogy Chuck Norris is meghátrált volna ) aztán semmi extra, futottam egy kicsit, ennyi.  Ma pedig anyunak a születésnapját ünnepeltük, saslikkal, grill husival, salátával, ragu levessel :) pár kép ma is készült, csak pont a lényegnél merült le a fényképező.. Most itt vagyunk már Szegeden, jöhet egy kis mozis este, Immortals és popcorn :)  Szép estét nektek! 



















13 megjegyzés:

  1. ismét nagyon jó képek:) de örülök, hogy így este nem hoztál a tiramisuról képet, mert számomra az a világ legtökéletesebb dolga:D

    VálaszTörlés
  2. köszönöm :) pedig volt képem a tiramisuról is, csak már rá sem bírtam nézni :D

    VálaszTörlés
  3. Nagyon tetszik az új kinézet! :)

    VálaszTörlés
  4. csodás képek:) a padon állós nagyon édes lett!:)) tegnap mi is pont az Immortals-t néztük:)

    VálaszTörlés
  5. De jók a képek. :) Köszi a hátteret és a fejlécet is, na meg, hogy kivetted a szóellenőrzést. :D

    Jó volt az Immortals? Nem is olyan rég Barátom is ezt akarta megnézni moziban, de aztán valamiért nem jutottunk el, most meg már láttuk, hogy le lehet tölteni, de egyelőre elmúlt a varázsa. Mondd, hogy megéri megnézni! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. mi is moziban akartuk először, aztán már párszor nekifutottunk, hogy majd megnézzük... háát jó párszor be kellett csuknom a szemem, ha szeretitek a vérontást és a háromszázak típusú filmeket akkor biztosan ez is tetszeni fog. olyan estéhez ajánlom, amikor igazából semmihez sincs kedvetek, mondjuk :) nem rossz, nekem egyszer nézős, ki lehet taktikázni már az elején, hogy mi lesz a vége :)

      Törlés
  6. nagyon szép képek :) nemsemmi mit lehet kihozni a jóöreg sóstóból ;D

    VálaszTörlés
  7. köszönöm Anii :) lehetne többet is, ha kiépítenék rendesen szabadidő központnak :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. na igen, nagyon jó ötlet ! nem lenne lehetetlen :)

      Törlés
  8. nagyon jók azok a "fás" képeid! Ezerszer lelőtték már ezt a poént, de még mindig tud új lenni valami ebben a kompozícióban is :) Nagyon tetszik!

    VálaszTörlés
  9. köszönöm és örülök, hogy tetszik :) üdvözöllek itt a blogon!!

    VálaszTörlés