2012. március 28., szerda

Szép jó reggelt! ez a mai csak olyan kis képes beszámoló lesz, tegnap fotózgattam kicsit, remélem jól telik  a hetetek, máris szerda van, pikk-pakk telik az idő, ma este színházba megyünk a West Side Story-ra, már nagyon várom, csak azt nem tudom mit húzzak fel? Szokásos! Legyen szép napotok! puszik!

ezeket a lakkokat hétvégén vettem, 160,- ért darabját, két perc alatt koppanósra száradnak, viszont kell a két réteg és maximum két napig bírja, hát igen a százhatvan az százhatvan :D



az új lakók a konyhában ;)

 valaki banánturmixot?! :D:D


ezek pedig reggel munkába menet készültek, Szeged- Vér tó












13 megjegyzés:

  1. Tyűha mennyi szép kép!!! Nagyon csinos a lakásod, meg az a sok szép virág. Szeged pedig tényleg Suncity :)
    Az eper pedig nyámi, a körömlakkok is nagyon tutinak tűnnek!!! Én a barackturmixot imádom, úgyhogy várom is már nagyon a nyarat.
    Jó színházazást estére!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, aranyos vagy!! :) Látod, barackturmixot még lehet,hogy soha nem is ittam, őszi barackból készíted egyébként?

      Törlés
    2. Én mixelni is szoktam, de általában a kopasz barack a legfinibb (annak van másik neve? tudod az amelyik nem szőrös...) De kajsziból is finom, én amúgy annak a héját is beleszoktam rakni. Meg a francia barack is fincsi, mondjuk az lenne az őszi? az a nagy fehér húsú... na... a válaszom kicsit összeszedetlen. :)

      Törlés
    3. hűű barackokban én sem vagyok nagyon otthon :D:D de akkor az a lényeg, hogy mindből finom a turmix :D:D

      Törlés
  2. nagyon jó képek, tavaszi hangulat a köbön :) tetszenek a lakkok, a tulipánok és a tavas képek, a banánturmix meg nyamm :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm Karin! a lakkokat gondoltam, hogy tetszeni fognak Neked! :) puszi! :)

      Törlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  4. akkor még1szer neki futok:DDD
    tehát, h van az h mindig van vmi kedvenc dolgom a postodban?:DDD °tulipán° a kedvenc virágom:))) banánturmix kiskorom óta az 'isten' :DDDDDDDDD
    pusszaaaa

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :):) de aranyos vagy!! :) puszik Pilluci :) banánturmix mindörökké!! :D:D

      Törlés
  5. Csudaszép képek :$ jajj és a nyuszkók olyan cukik :$ és a padló is annyira tetszik :$

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm Thündérke! a burkolólap régen dédelgetett álmom volt, viszont mellette nem unalmas az élet :)

      Törlés
  6. Szia! Egy ideje nézem a blogod, nagyon jó, már állandó olvasód lettem. Csak így tovább. Ezek a képek pedig tök jók, olyan hangulatosak, főleg a virágosak. Fú banánturmix, kedvencem. Én a banánból még szoktam csinálni egy kis desszertet. Megsütöm bundában és nagyon finom. :) Nah csak ennyit szerettem volna, szép napot! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Fanni! Nagyon aranyos vagy, üdvözöllek a blogon! uhhh azt én is nagyon szeretem, viszont általában almából szoktam csinálni ilyen bundás témát, mert a banán valahogy mindig elfogy, mire odaérnék, hogy valami desszertfélét csináljak belőle :D Neked is szép napot :)

      Törlés