2012. március 16., péntek

helló bébirépák! képzeljétek ma felébredtünk már 7 körül, olyan szépen besütött  a nap! gondoltunk egyet és elsétáltunk a zápor tóhoz, futottam pár kört, majd a töltésen elsétáltunk a turihoz, ahol persze megint nem találtam semmi tutit, csak egy csudiszép pasztell zöld ballonkabit, belül virágmintás béléssel, nagy rám, de azért elhoztuk, majdcsak jó lesz a kiscsaládban valamelyik csajszlinak :) aztán reggeliztünk egy hatalmasat, jégsali, túró, roston csirkemell, ubi, pizzafűszerrel és olivaolajjal megbolondítva, sajtos pirítóssal tálalva :) olyan klassz az idő, hogy a teát is lecseréltük limonádéra, citromkarikák, jégkocka, szívószál! végre!! lassan összeszedem magam és elutazunk halasra, este szülinapi buliba megyünk, a párizsi csipkeruhámat tervezem felhúzni, már alig várom az estét, imádom ezt  a ruhát! a  buliról jut eszembe, szerda este Phugival támadtunk a jatéba, jó sok időnk volt kitervelni a stratégiát ugyanis röpke órácskát álltunk sorban, sebaj azért reggelig maradtunk, a cipőm   gyilkos hajlamairól ismételten meggyőződtem, így jöhetett reggel a jól bevált talpmasszázs avagy cipő nélküli séta :) gyors zuhany és tente után reggeli bundáskenyér indította a napot! jajj nagyon nagyon klassz volt minden! képeket Phuginál csekkolhattok :)   puszi nektek és szép hétvégét!! 

2 megjegyzés:

  1. húú az a kabi nagyon érdekel. ha esetleg mindenki kitagadná a családodból én szívesen átvenném még így látatlanba is, bár erre úgy hiszem kevés az esély.=)

    VálaszTörlés
  2. :) ha árván marad a drága, természetesen Zsannu személyes tulajdona lehet :) egyébként Dunnes, 20 eur48 ennyi van csak a cimkéjén, eszméletlen vadiúj állapotban van és az anyaga is csudiklassz! holnap teszek fel képet róla ide, akkor le tudod csekkolni :) puszi! :)

    VálaszTörlés