2012. március 13., kedd

Sugarbird sapi és hamburger házilag

halihó pajtik! képzeljétek ma betévedtem a   Sugarbird üzletébe itt Szegeden, megnéztem élőben azt a gyönyörű ruhát, amit már réges-régen kinéztem, ámde huszonezer forintos tiedlehet ára kicsit elgondolkodtatott, így csak egy kukás sapi jött velem haza, ami történetesen a másik álmom volt :) imádom! 

miután hazaértünk vad hamburger gyárolásba kezdtünk a  ' Fald fel Amerikát ' után szabadon. Megosztom veletek a receptet, mert egyrészről állati finom lett másrészről pedig Update 1es kóddal láttam el, szóval hajrá srácoklányok! :)

a husihoz kell darált marhahús, ketchup, mustár, hagyma apróra vágva ( jelen esetben póréhagymát karikáztunk ) só, bors, majoranna. 
bucit az Attila utcai Update pékségben vettünk
jöhetnek a zöldségek, jégsaláta, ubi, paradicsom, póréhagyma megmaradt darabjai
sok reszelt sajt
uuu egy-két szelet füstölt angol szalonna
mustár, ketchup
plusz még nem árt majd egy hatalmas állkapocs illetve kb ekkora tányér :D 
ennyi lenne, persze lehet még bele pakolni motyót, ki mit szeret. 




 jól jön nyers hús kóstolgatásánál egy férfi a konyhában, akkor miért is ne Ő gyúrja is össze :)



 az én toronyházam

 Zola új barátai :D 

 és persze a sapim! soha le nem veszem mostmár!! :)



11 megjegyzés:

  1. istenem meghalok éhen, kössszmár kössz!!! :D:D meg megdöglök itthon egydül, na midnegy, már nem megyek át:) jó étvágyat kicsi mókuskáim ^^ <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. bébirépa!!! megéheztél a ruharendezgetésben?! pedig jöhetnél! van még ott ahonnan ez jött!! :D puszik drága! (L)

      Törlés
  2. Hmmm micsoda guszti!Ezért még a fogyimat is képes lennék feladni!:D Nagyon cuki a sapid!Nem rég nyílt erre fele is Sugarbird,egyszer voltam benn,de olyan eladók vannak...nem hiszem,hogy többet betérek,pedig a kirakatba mindíg kinézek valami kis ari kiegészítőt:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :):) én nyugodt lelkiismerettel faltam be, tudom, hogy van benne kalória rendesen, de legalább az egészségesebb fajta hambi volt :) lehet direkt ilyen castingot tartanak, mert itt sem voltak valami barátságosak a lányok, inkább olyan magasan hordom az orrom cicababák. egyébként nagyon tetszik a kínálat, igazi szépséges minőségi darabok, de az árak?! enyhén szólva túlzás! én ezért fogom mellőzni attól tartok :( puszi!

      Törlés
    2. Na igen meg az árak...Horribilis összegek.Kinéztem a kirakatban egy nacit 12ezer volt,sokaltam,átmentem a pár méterrel arrébb lévő kínai tökre ugyanaz a nadrág volt,öv,virágok minden stimmelt és 3ezerért szépen haza jött velem:))

      Törlés
    3. uhh de durva! még jó, hogy nem vetted meg és nem utólag vetted észre, hogy sokkal olcsóbban is be lehet szerezni!! mák! puszi :)

      Törlés
  3. ahh de menő a sapid:) jó áll nagyooon :)

    VálaszTörlés
  4. Eddig is éhes voltam.. hát még most.. kegyetlen vagy!!! :D amúgy annyira jól néz ki..:) hamiznám :)

    VálaszTörlés