2012. március 17., szombat





na milyen hírem van számotokra? képzeljétek Milánóba utazunk az én szívem csücskével pár napra!! annyira várom már és persze izgulok is, hogy milyen lesz, minden tuti lesz-e és úgy egyáltalán hogyan sikerül! Teljesen véletlenül találtam rá ilyen napi ajánlatunk keretében egy akciós szállásra egy négycsillagos hotelben a belvárosban, a repülőjegyek meg most amúgy is trottyon vannak szóval nem is sokból ki is tudjuk hozni szerintem :) Esetleg ha tudtok jó kis tippeket, ötleteket a várossal kapcsolatban szívesen fogadom! Remélem jól vagytok srácok lányok! ugye milyen csudiklassz idő volt ma? egész délután kinn flesseltünk a hintaágyban a napon, a teraszon ebédeltünk, turmixot ittunk, futni is voltunk és még a kutyusaimat  is  körbeszeretgettem, már legalább egy hónapja nem is láttam őket. úgyhogy erre tuti minden! Szép estét nektek is!! 







8 megjegyzés:

  1. Jujjj, de jó lesz Nektek! :) A San Siro-t ne hagyjátok ki semmiképp, Anyukám ezt az egy helyet javasolta mindenféleképpen. :DDD De ő már csak ilyen focifanatikus. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) mindenképpen szeretném megnézni és úgy sejtem Zoltán koma is :D van ilyen turista belépő is azthiszem, amikor csak körbenézhetsz, hogy hűűmeghaaa! biztos nagyon tuti lesz elvégre a világ leghíresebb stadionjai közé tartozik :) köszi Anyukádnak a tippet!! puszi!!

      Törlés
  2. úh :) biztos nagyon jó lesz!!érezzétek jól magatokat :) csinálj sok képet!:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönjük szépen Adri :) szerintem a napi 500 kép meglesz :D

      Törlés
  3. úúú, de jó lesz nektek! nagyon jól kifogtátok, jó szórakozást hozzá! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szerencsénk volt! remélem Ti is találtok valami jófélét Horvátországban! :)

      Törlés
  4. Milánó,annyira gyönyörű város,igaz,hogy csak képeken volt hozzá szerencsém:))Az a sok szép építészeti remek,húú egy élmény lesz!:))Élvezzétek ki minden percét!

    VálaszTörlés