2012. március 1., csütörtök

már annyira bennem van a tavaszi nyüzsgés, hogy alig tudok nyugton ülni, épp kapóra jön az idei első fesztivál itt Szegeden, ma déltől vasárnap este kilencig lehet kilátogatni a Széchenyi térre. egyéb időpontban is természetesen ki lehet látogatni, csak akkor épp nem lesz ott gasztrofesztivál :D  a programok is  érdekesnek ígérkeznek, szerintem minden korosztály talál magának kedvére valót közülük. Ha tehetitek látogassatok el Ti is :) 
én úgy tervezem, hogy ott fogok ma ebédelni hat óra felé :) ugyanis 50%os kedvezménnyel lehet a mai napon megkóstolni a remélhetőleg  roppant finom husikákat! előtte  még Mazsival találkozunk az Árkádban egy kávéra így  a mai angolomat stílusosan kihagyom, maradt két  plusz óránk a blokkból, ma sorozatokat néznénk, amit egyébként már nagyon vártam, mármint, hogy a tanulást végre felváltsa a szórakozás, de így meg betámadott a kisördög, hogy úgysem tanulnánk semmi újat, szóval kiveszem a szabadnapomat, a sorozatnézést pedig szépen bepótolom  este otthon  :) Ti mivel töltitek a napot?
minden kis drágának szép napot!

6 megjegyzés:

  1. Jaj az ilyen fesztiválok annyira jók! Meg a sorozatnézés. Egyébként annyira bírom, hogy az ember hogy le tudja magát beszélni a dolgokról, ha valami sokkal jobbhoz van kedve :D (ismerős szituáció) Jó szórakozást! Puszi :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. bizony!! én egy csomószor mérlegelek, felfelé tartom a tenyerem és akkor jobb tenyér ami mellette, bal tenyér ami ellene szól és akkor folyamatosan engedem lefelé a nehezebb tenyerem :D:D amihez meg kedvem is van nem nehéz eldönteni, rengeteg érvet tudok hirtelen gyárolni :D puszi Neked is :)

      Törlés
  2. bezzeg egerszegen semmi ilyen nincsen....-.-" és most nagyon gondolok rád, hogy milyen finomságokat eszel épp... (:

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. gyere át egyszer egy szegedi rendezvényre!! :) végül mégsem ettünk, csak ittunk :D eperbor, az új kedvencem :) puszi Panna!

      Törlés
  3. szegedi hallé fesztiválról nagyon jó emlékeim vannak habár nem szeretem a halászlevet:D,sanszos h idén is kilátogatunk ^^<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) jajj az is nagyon jó kis fesztivál! akkor már azért sokkal jobb idő is van és sokkal többen is részt vesznek benne/rajta :) nekem a személyes szívem csücske a borfesztivál, akkor több helyszínen is van a városban rendezvény, két hétig tart és a végét pedig a hídivásár zárja, imádom!! Szóljatok ám ha erre jártok :) puszi :)

      Törlés