2012. március 3., szombat


heló pajtik! egész délután a városban sétáltunk, nagyon jól esett végre a friss levegőn tölteni egy kis időt! ma este megint bekucorodunk, Jack Sparrow és egy nagy bögre tea társaságában. Holnap reggel vásározni megyünk, remélem találok valami klassz kidobott darabot a félreeső kacatoknál, szeretném a csilláromat magam elkészíteni, ahhoz keresem a megfelelő alapot, kíváncsi vagyok :) puszi nektek! 
















4 megjegyzés:

  1. De kis szépek vagytok!!! A csillár díszítés nagyon jó móka, a Vörösmarty téren láttam egyszer hogy befőttes üvegek szolgáltak lámpaburának persze ez egy kirakodós/forralt borosnál volt ahol az "otthon" hangulatát próbálták szimbolizálni. De ezen a linken vannak szebbek: http://www.shelterness.com/diy-crystal-decanters-as-pendant-lights/
    Amúgy imádom a DIY projekteket!!!
    http://littlegreennotebook.blogspot.com/2011/05/diy-sputnik-chandelier.html
    Múltkor pont elkaptam a tv-ben egy értelmes műsort ahol egy csajszi kreált mindenféle kicit kacatokból lámpákat és egyéb lakásban használatos eszközöket! Ott pl felfújtok egy lufit azt bevonta ragasztóval (olyannal amit a szalvétás technikánál használnak nem jut eszembe a neve), majd arra applikált torta alátét (az a csipkés díszes bigyóka, az a lényeg hogy olyan kis díszes legyen) arra került még egy réteg ragasztó majd a száradási idő után a lufit leeresztette, és megmaradt a csipkés díszes bura forma. Ezt lehetett festeni is!
    Húú bocsi a hosszú kommentért de a képzeletem elszárnyalt! :D
    A kis csizmád pedig nagyon nagyon tetszik!!!

    VálaszTörlés
  2. hűűű nagyon nagyon köszönöm a tippeket és a kommentet!! :) sajnos nem találtam csillár alapot, csak egy sárgaréz darabot, a srác 8e ,-ért akarta adni, mondtam, hogy én egy ezresre gondoltam.. Ő meg 8ra, szóval nem kötöttünk üzletet.. a csipkés csillárt én is láttam!!! egyszerűen gyönyörű, csak egy olyan 5ágú csillár jobban mutatna nálam, de majd kiderül, ha nem találok valami jót, belevágok! Lehet, hogy az a műsor amit láttál a Barkács csaj volt, sok jó ötletet láttam már tőle is, imádom az ilyen olcsó kreatív ötleteket! köszönöm mégegyszer a segítséget! puszik!! a csizmi pedig Pull&Bear, 2900,- körül volt a januári leárazáskor. puszi :)

    VálaszTörlés
  3. Hej... nem a Barkács csaj volt, akinek nem jut eszembe a neve... :D Na mindegy, sajnálom hogy nem lett alapanyagod! Én a bolhapiacokban azt nem szeretem, hogy mindenki ott akar szinte meggazdagodni, volt hogy ilyen bóvli SS gyűrűket árultak eredetiként. Viszont eszembe jutott valami, amit inkább mailre megírók, mert nem akarok mások lelkivilágába beletaposni! Lelehet kérni mail címet?

    VálaszTörlés
  4. én is csak lestem tegnap, hogy minden milyen drága azon a részen is, pedig pont az a lényege, hogy kacat és olcsó.. nem értem ha kipakolják a földön egy lepedőre akkor az miért kerül ugyanannyiba, mintha üzletben venném meg a tiszta polcról!? érdekes :) email címem : brinyo6@freemail.hu várom a leveled :) puszi :)

    VálaszTörlés