2012. március 10., szombat

ajándék mizéria

gondolom Ti is minden hónapban ünnepeltek valamilyen alkalmat, születésnapokat, névnapokat, szülőkét, testvérekét, barátokét, barátnőkét. Nálunk sincs ez másképp, van, hogy sűrűbb a program, van hogy szellősebb de mindig van valami és vele együtt a kérdés : " mit vegyek ajándékba?!". Nálam az éppen aktuális ünnep a barátom névnapja most márciusban, ötletem az van nem kevés, Ő is abba a kategóriába tartozik, akinek könnyű olyan ajándékot kitörpölni, amit biztosra veszek, hogy imádni fog.  Viszont. áprilisban lesz születésnapja is. na már most galád módon összevonom és egy nagy ajándékkal fogom meglepni :) Hogy ne legyen egyhangú és azért áprilisban sem maradjon aji nélkül így kiötöltem , hogy kuponokat fogok egy cuki kis dobozba rejteni és széles vigyorral átadni :D ezeket a kuponokat bármikor beválthatja nálam. mutatom, ilyenek lettek :

 kinyomtattam, megírtam, lamináltam :)


 egy dobozt bevontam csomagolópapírral


 telepakoltam pillecukorral 

 és persze a kártyákat is belecsempésztem

 ilyen lett a végeredmény. 

 és ha már ajándék, én ezt kaptam nőnapra :) imádom!!

 a kényeztetés sem maradhat el, magamat is megleptem egy ajakápolóval, nagyon szép csomagolás, a megszokott selymes állag, egy kevés fényt ad és természetesen ápol.


 ezt az Avon rúzst már régebben beszereztem, Perfect Peach néven fut, a kedvencem, hogy a rúzsban van az Avon felirat :) szépen fed, tartós, krémes állag, nem szárít. 

és az állandó kedvenceimet is megújítottam, Triple Active család éjszai és szemránckréme, gyorsan beszívódnak, látványosan hidratálnak, kellemes az illatuk és nincs zsíros hatás. 

remélem jól telik a hétvégétek! mi sétáltunk egy hatalmasat délután, aztán Aresszal megejtettük az idei első futásunkat, nagyon nagyon jól esett!!  a táv olyan 4,4 km plusz bemelegítő és levezető séta, olyan egy órát voltunk el, hazaértünk és nyomtunk még egy 20 perc hasat Rékával :) imádom!! most pedig rohanok készülődni, este kicsit bemegyünk a városba iszogatni a srácokkal. puszi nektek!! 


13 megjegyzés:

  1. Fantasztikus ötlet ez a kuponos-ajándékdoboz!:)Ha akad páciensem,egyszer én is bevetem;-)

    VálaszTörlés
  2. ez a kuponos dolog nagyon tetszik, sztem majd egy hónapfordulónál én is bevetem! és a doboz is tök hangulatos lett!!:)

    VálaszTörlés
  3. örülök lányok, hogy tetszik :) az a jó benne, hogy tényleg személyre szóló ajándék. puszik!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. a barátom is nagyon örült neki!! azóta egyfolytában mutogatja a kuponokat, hogy most csókot kér, most puszit kér :)

      Törlés
    2. jajjj de jóóó, nagyon ügyi vaaagy:)) ha lenne vkim én is bevetném:D:

      Törlés
    3. :) majd segítek a laminálással :) puszikállak!!

      Törlés
  4. ez az avonos rúzs az a színmegújító kollekcióból van? én nagyon gondolkozok hogy vagy az apricot mystery-t vagy a perfect peach-t venném meg. de a katalógusban az utóbbi (vagyis amit te vettél) nagyon világosnak tűnik. itt a fényképden meg egyáltalán nem olyan világos... nem tudok döntetni. :S

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igen az a kollekció. azért valamivel világosabb lesz a végeredmény, nem olyan erős a szín inkább olyan szép visszafogott, mint a katalógusban. puszi. :) remélem tudtam segíteni.

      Törlés
    2. :):) lehet majd rendelek előtte egy mintát :D

      Törlés
    3. az a biztos :) legalább meglesz mindkét szín :)

      Törlés
  5. nagyon ötletesek ezek a kártyák:) olyan jópofák!én is meg fogom egyszer csinálni!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm Adri! később jutott eszembe, de akár el is lehet őket rejteni itt-ott, az is meglepi, főleg, ha együtt laktok :)

      Törlés
  6. Az igen... mennyire jó ajándékötlet már :))))! ha lesz rá alkalmam akkor én is csinálok majd a későbbiekben valami hasonlót. nagyon aranyos. :)

    VálaszTörlés