2011. szeptember 16., péntek

nektek vágták már a hajatokat Thermo ollóval? nekem még csak tegnap először, de máris pozitív élményeim vannak ezzel kapcsolatban. az a lényege, hogy  az olló éleit felmelegítik így hajvágás közben lezárja a hajvégeket, a haj ettől erősebb, ruganyosabb, kezelhetőbb és fényesebb lesz. ami teljesen így is van. a hajvégem most körülbelül úgy néz ki ha összefogom, mint egy pihepuha penzli ( ezt a szót be kellett, hogy guglizzam, mert nem voltam benne biztos, hogy létezik, pedig de :D ) szóval látványos a változás, állítólag és remélem gyorsabban is nő a haj ilyen vágás után és kevésbé töredezik a vége, aminek nagyon örülök, mert általában ez a baj.  belinkelem nektek a fodrászszalon lapját ahova járok, ha esetleg nincs állandó fodrászotok vagy csak kísérleteznétek egyet nyugodtan keressétek fel, nagyon ajánlom! nekem itt már szinte minden megtörtént a hajammal az afrofonástól a hajhosszabításig, egytől-egyig profi munka, szóval tényleg csak ajánlani tudom nektek!  http://www.korutihajstudio.hu/
ha megnyitjátok az oldalt a kezdőlapon felül a második képen engem is láthattok :) millió puszi.

3 megjegyzés:

  1. az amúgy nem pemzli? na mind1.=D Az én hajamra is nagyon ráférne 2 év utána vágás,de tudom, hogy annyi a töredezett hajam, hogy a fodrász beindulna és kis csutka lennék, azt meg nem akarom.=)

    VálaszTörlés
  2. nekem így van vágva és imádom :) már eleve az esése jobb a hajamnak :) ezentúl csak így vágatok a hajamból :)

    VálaszTörlés
  3. zsannu: lehet pemzli is :D a google elég jól reagált a penzlire is :) hűű két éve nem vágta a hajad fodrász?? akkor ezért olyan hosszú!! de szerintem csak annyit vágna belőle amennyit engedsz szóval hajrá :)
    Rékus: ahogy mondod, már az esése is sokkal jobb! a hagyományos hajvágást ezentúl én is hanyagolom! :)

    VálaszTörlés