2012. december 25., kedd

meseszép ünnepekethahhóó kedves kis Olvasóim! Először is Meseszép Ünnepeket kívánok Nektek! régen találkoztunk már, amiért ne haragudjatok. írhatnám, hogy nem volt időm vagy nem volt miről írni, de ez csak részben lenne igaz, most egy kicsit talán blogger válságban vagyok, ha van ilyen kifejezés egyáltalán :D Egy kicsit, hogy is mondjam, talán csalódott vagyok ezzel az egész blogolással kapcsolatban, nagyon sok remek blog szűnt meg az elmúlt időszakban és körülbelül én is azt érzem, amiről Ők írtak, olyan üres lett ez az egész.. Lehet Ti is éreztetek már hasonlót mondjuk talán amikor felléptek a fb oldalatokra és végiglapozgatjátok ahogy hatszázan felteszik, hogy most csinálom az adventi koszorúmat.. ilyen lett.. meggyújtottam az első és a többi gyertyát..mézeskalácsot sütök.. ilyen lett.. fát díszítek.. itt ülök előtte tatamm..és persze ez minden időszakhoz köthető nemcsak a karácsonyhoz,  nah szóval tudjátok miről beszélek és az az igazság, hogy nem volt kedvem ugyanezt még a saját blogomon is végignézni. persze csináltam szorgosan a képeket, nehogy utána megbánjam ha mégiscsak megosztanám Veletek.
a másik, hogy igazából az is közrejátszik, hogy tényleg készülök egy postra, utána olvasok, fotózok, szerkesztek miegymás és akkor megnyitok egyet a millió közül ahol valaki kifesti a körmét úgy ahogy én kb az oviban és homályos fotóval megosztja az olvasóival, vagy negyvenen leírják alá, hogy egyszerűen csodálatos :S csodálatosan botrányos gondolom én, na szóval egy kicsit ki van fordulva itt ez az egész blog világ. sajnálom, de ezt érzem :( emlékszem, amikor én elkezdem, azt hittem bármit írhatok, de rá kellett jönnöm olyan ez mint az újságírás, először a csillivilli kell aztán ha ismerik a neved akkor írhatod le a saját gondolataidat. akkor én is elkezdtem pár outfitet, dekorációt, diy-t, receptet.. de ez nem az amiről az elején írni szerettem volna.. itt tartok most.
azért felrakom a kis képeimet, igaz telefonnal lőttem őket, nagyjából látszik mivel töltöttem az elmúlt két hónapot; és akkor jöjjön háhá az adventi koszorúm és a kötelező mézeskalácsok :D voltunk Mikulás bálban, ahol én csináltam a dekorációt, voltunk Bécsben a karácsonyi vásárban,esténként pedig próbáltam saját magam elkészíteni a karácsonyi díszeket és az ajándékokat is. egyébként voltunk a budapesti és a szegedi vásárokban is, a lakótársam összeköltözött a vőlegényével, tanultam, dolgoztam, továbbra is szépítem a lakást,  most varrni tanulok az új varrógépemen, úgyhogy továbbra sem unatkozom. Remélem Ti mindannyian jól vagytok! Puszilok mindenkit! jöhet egy újabb karácsonyi film és tojáslikőr :)


 

8 megjegyzés:

 1. Kellemes Ünnepeket Nektek :))

  VálaszTörlés
 2. megértelek. hasonló okok játszottak szerepet nálam is a döntés meghozatalában.
  de, bármilyen közhelyes is, ne add fel. még ha ritkán is írsz, írjál. és hozz remek képeket, amik lehet telefonnal készültek, de közel sem olyanok, mint az említett homályképek.
  jó az, amit csinálsz. jó az, hogy érdemes várni a posztjaidra.

  amúgy meg csudaboldogságoskarácsonyt neked, nektek is.
  meg ölelés, és jó volt olvasni megint!

  VálaszTörlés
 3. Boldog Karácsonyt és még Boldogabb Új évet Neked és a szeretteidnek! :)

  VálaszTörlés
 4. Jajj, de szépek lettek azok a mézeskalácsok :)

  VálaszTörlés
 5. Szuper képek :) Már nagyon hiányoztál! :)

  VálaszTörlés
 6. köszönöm! olyan aranyosak vagytok!! Puszi :)

  VálaszTörlés
 7. Thanks for sharing this interesting and educative information. I think many writers will find your contribution very helpful, I have equally learnt something from it.
  Accounts Software For Small Business
  Simran Kaur

  VálaszTörlés