2012. augusztus 24., péntek

sziasztok! Hogy telik a nyaratok Drágák? gyorsan élvezzétek még ki az utolsó napokat, mert lassan itt az iskola!! én az egészből nem sokat fogok érezni, nyár vagy ősz?! teljesen mindegy,  mert az egész nyarat végigdolgoztam, sőt sanszos, hogy ez már nem lesz soha másképp :)  annak viszont nagyon örülök, hogy újra felpezsdül az élet Szegeden, visszatérnek a kis egyetemisták, nyüzsgés lesz meg móka és kacagás :) 
jó sok minden történt az elmúlt hetekben is, voltunk lánybúcsún, volt egy csajos hétvégénk, táncoltunk egy lagziban, strandoltunk, pecáztunk, bográcsoztunk és most a napokban pedig lelkesen SZINre léptünk/ünk :) 
szombaton felszolgálunk ismét egy lakodalomban és a jövő hét miatt is már rendesen parában vagyok, az első dekorációs munkám lesz egy közel 300 fős lagziban, ugye milyen izgi?! egyenlőre kicsit odavan a lakás is, mindenhol masnik és lampionok lógnak, alig várom, hogy megmutathassam Nektek a végeredményt!! 
addig is mutatok pár képet :) 

 lánybúcsú :)


 csajos, bulis, Dokkos hétvége :))
 augusztus 20. a kis csipet-csapattal lementünk pecázni











SZIN 1. nap <3
 puszi Nektek!!

8 megjegyzés:

  1. Csatlakozom,nekem is minden egyes nyaram végig munkával telik:S Eldöntöttem,hogy jövőre ha törik ha szakad végre elfogok menni egy igazi nyaralásra(ahol már évek óta nem voltam) :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. drukkolok, hogy összejöjjön a nyaralás jövőre!! de akkor visszamenőleg legalább 5 hét jár Neked!! :))

      Törlés
  2. Csatlakozom az egész nyarat végiggürizők táborához, együttérzek! :-/ Cukik vagytok a lánybúcsús képen, én tegnap vagy 6 lánybúcsúba belefutottam a Lánchíd lábánál :)
    Kitartás! Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönjük Reni :) hűű hat lánybúcsú :)) jó tudni, hogy még mindig mennyien összeházasodnak!! :) Akkor Neked is sok kitartást a munkához, remélem azért majd lesz előbb-utóbb pihenés is! Puszi :)

      Törlés
  3. mikor lesz új bejegyzésed?

    http://beautyandfashion-makeup.blogspot.com/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De aranyos vagy! Remélhetőleg hamarosan, képek vannak már bőven, csak egy kicsit időhiányban szenvedek. Puszi és köszönöm az érdeklődést :) Egyébként nagyon klassz tippek vannak a blogodon, a krumplis-fóliás nagyon jónak hangzik :)

      Törlés