2012. augusztus 1., szerda

eni Magyar Nagydíj 2012

sziasztok! Jelentem szerencsésen megérkeztünk Horvátországból, a Forma1 Magyar Nagydíjon is tiszteletünket tettük és még az Ikeában is jól befánkoztunk vásároltunk. Hihetetlenül gyönyörű cipős kispolcot sikerült beszerezni, olyannyira tetszik, hogy egy külön postot fogok neki szentelni :) a héten már természetesen ismét dolgozom és kedden volt egy vizsgám is angolból, ha minden igaz, lesz most egy kis szünet így több időt tudok majd fordítani a blogra is. most a forma1es képekből mutatok párat, remélem tetszenek :) minden nyaralás előtt állónak és annak is aki már letöltötte a kis szabadságát sok puszi, vigyázzatok magatokra!
















6 megjegyzés:

  1. fuuu, dejóó nektek, nagyon irigy vagyok :) milyen jegyetek volt, hogy ilyen közel voltatok? nagyon kíváncsi vagyok a cipős polcra :) most vettünk lakást szegeden, és még rengeteg munka áll előttünk :( puszii :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. a célegyenes volt velünk szemben, Gold1 szektorban volt a kis helyünk, szerencsére le is tudtunk menni egészen a kerítésig, így egész közelről láthattuk az edzést :) Gratulálok a lakáshoz! biztosan sok örömöt okoz majd nektek a berendezése! akkor minél hamarabb megírom azt a bejegyzést, hátha tudok segíteni vele :) Puszillak!

      Törlés
  2. De jó, a Forma-1-re én is szívesen elmentem volna. :)Most találtam rá a blogodra, nagyon tetszik, úgyhogy van egy új feliratkozód. :)Gyönyörű az Eiffel-tornyos sablon. :)
    Ha érdekel, nézz be hozzám is:

    http://roseballerina.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm szépen Rose! üdvözöllek a blogon! benéztem hozzád és egyből megfogott a diy karkötőd, szóval Neked is van egy új feliratkozód :)

      Törlés
  3. Jujj, de jó volt Nektek :) Nagyon édesek vagytok a közös képen. Csinos voltál, mint mindig. :) Puszi

    VálaszTörlés