2011. június 22., szerda

képzeljétek Aresz a lakótársam jövő héten összeköltözik a barátjával ergo nem lesz többé a lakótársam. ilyen események történnek velem mostanában, meg bonyodalmak raklapszám. tegnap délután segítettem neki az albérlet keresésben, hát volt olyan hely ahonnan hátrafelé jöttünk ki, pffuujj tiszta putri volt, láttunk jót is rosszat is, végül a döntés is megszületett, nincs is messze tőlem, kb 20 perc és régebben arra jártunk futni szóval ezzel nem is lesz gond, csak azért mégis.. jó volt, hogy folyton csak dumáltunk és mindent egyből megvitattunk, tudjátok csupacsajos dolog :)
a napokban egy kicsit összevissza leszek, pontosan nem is tudom hogyan. holnap hugihoz költözök, hogy a lakás szépen nyugodtan csinosodhasson, kb 2-3 hétig biztosan eltart, de már nagyon várom, hogy kész legyen!! ( még jó, hogy neki sem fogtunk de mindegy ).
ááá mivan már megint a blogspottal???!! najó képek legközelebb akkor. puszivan!


4 megjegyzés:

  1. albiban laksz? vagy saját házban? és Adri hol lakik? külön albiban? vagy külön házban? esetleg mindkettőtöknek van egy saját háza? haha :D
    és milyet csinosítgatások várnak a te otthonodra? :) szobaszín? dísztárgyak? :)

    VálaszTörlés
  2. külön medencés villában szeged belvárosában, csak brigi építi az új napelemeket a szauna miat.... :D SE :D briginek lakása van, meg másik tesónknak is, én meg albérletben lakom a belvárosban barátnőmmel:)) a többit majd B. megválaszolja :D

    VálaszTörlés
  3. ááá :) értem már
    de neked is lesz pónifészked nem, Adrus? :)

    VálaszTörlés
  4. Adrinak mindenképp lesz saját pónifészke, habár országa már van, haha :D az én otthonomra mega átalakítás vár, fürdő,mosdó,konyha,előtér,beépített szekrény ilyenek. szóval izgalmas lesz! :) fekete-fehér design, de majd jövök folyamatosan képekkel. puszi. :)

    VálaszTörlés