2011. június 7., kedd

ha jó a kedved, tapsolj nagyokat :D:D hjahj vásárlási láz tőrt rám, kár, hogy nincs rajtunk egy gomb, amivel ki tudnánk kapcsolni ezt a funkciót. múlthéten kettő darab óriási ikeás papírzacsit és még egy kicsi táskát tömtem tele a kiselejtezett ruháimmal, hogy a felújításnál ne kelljen feleslegesen ezeket pakolgatnom, erre veszek újakat! Brigiii!! mutatom mit vettem :)

ezt az övet még tegnap délután sikerült megvásárolni az Eldorádóban, Phugival mozi előtt nézelődtünk, ő ekkor tudta meg, hogy sikerült a matek zhja :) ennek örömére vettem egy övet, juhhejj.  szerintem meseszép, sőt! kb 4 éves koromban kaptam egy hatalmas könyvet, 60x40es biztosan van, tényleg nagy. Hófehérke és a hét törpe. meg mernék rá esküdni, hogy a boszorkány ládikájából pontosan ugyanilyen öv lóg ki, de ha hazamegyek megnézem tutira! :) ugyanitt vettem egy fekete kitűzőt is, mert még nem volt. igaz kézzel akartam csinálni egyet, de kb két hónap alatt nem sikerült hozzáfogni, (tű cérna hiányában ) így inkább vettem egy gyárit. ez lesz a minta :)

igen a tatyi. tegnap körbenéztünk minden lehetséges üzletben, uuu egyből beleszerettem vagy hat szépségbe, de megvenni csak ma vettem meg, mert aludni kellett rá egyet, melyik is legyen. nekem tetszik, egyszerű, sportos és elegáns is egyben. Phugi is erre szavazott, így ez lett :) mellé tettem a cipimet, hogy lássátok milyen hatalmas :)

van amikor venni szeretnél valamit, de hiába, sehol sem találsz olyat, amilyet te szeretnél. ez a rosszabbik eset. aztán van az amikor nem akarsz semmit venni és belebotlasz a legszebb farmernadrágba  a világon. velem is ez történt :) imádom!! ez  a jobbik eset :)

és még egy kockás ing, szépszép :)






felső : springfield
trikó: mayo chix
nadrág: tommy hilfiger
cipő: converse
öv: eldorádó
gyűrű: h&m

este Arankával futni mentünk, negyed óra séta, fél óra futifuti, aztán meg még egy negyedóra séta, így szokott zajlani. van most egy új helyünk, nagyon tetszik! olyan mintha egy faluba csöppennénk hirtelen, az illatok, a házak, a csend, minden olyan nyugodt, kiskori emlékeket ébreszt. szóval nagy örömmel futunk arrafelé. tegnap is elindultunk ügyesen, kicsit be volt borulva, de nem volt vészes. ennek ellenére épphogy elkezdünk futni már le is szakadt az ég. elég vicces volt, ahogy a tócsákat ugráltuk át, teljesen átáztunk, folyt le a szemfesték, dörgött villámlott, sötét volt. mégis jól esett, megkönnyebbültem, ahogyan a hideg esőcseppek folytak végig az arcomon, mintha csak könnyek lennének, úgy is éreztem magam utána, mintha kisírtam volna magamból mindent. mikor hazaértünk egyből minden a mosógépbe, tiszta vizek voltunk, majdnem éjfél volt mikor lejárt a gép, reggel dupla adag kávéval kezdődött a nap :) azóta is pörgés van :):) csókpuszi!!

4 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszik a kockás ing :)

    http://zau-ditu.blogspot.com/

    VálaszTörlés
  2. hát jó, most aztán tényleg irigy vagyok!! :))az az öv, az a táska..meg a farmer is wááá olyan szépek! :)

    VálaszTörlés
  3. köszönöm csajok! az öv nagy szerelmem lett!! puszi!

    VálaszTörlés