2011. június 28., kedd

10 Day Photo Challenge


2. Nap -Egy 1 évvel ezelőtti kép rólad

 Tekla blogját rendszeresen olvasom, nézzetek be ti is hozzá :) Ő a 2. nap témáját szintén nem egy képpel tudta le, nekem is megtetszett, hogy végigvezeti az elmúlt évet.  igaz nem minden hónaphoz találtam képet, csak a telómról volt lehetőségem válogatni, a gépem már véglegesen lezárt területen van :)


2009 szilveszter-2010 január, beöltözős buliban voltunk Mélykúton.

 
2010. március. Kiskunlacháza gyorsulási verseny, a képen a volt barátom cimbije melegít, mert szörnyen hideg volt, brr.



2010 április, születésnapi partyval egybekötött kömpibuli 2 :) már barna hajjal, gondoltam hátha gyorsabban nő, de nem így lett, vissza szőkére :)


2010. augusztus, Balaton.

2010. szeptember, Phuginál készült a kép

 
2010. október, suit up!

2010. november, azóta is Szegeden szabadon :D

2010. december, a karácsonyi hangulatos napunk Adrival :)


mióta blogot írok persze rengeteg kép készül, addig szinte csak ilyen nyaralás vagy hasonló események mappákban találni nálam képeket, november óta viszont százezer mappával gazdagodott a gépem adattára, majd jövőre is kitöltöm lehet ez a tagot :D akkor már bőven lesz miből válogatni!  a keresgélésben végignéztem a régi képeket, néha nem annyira jó ez a nosztalgiázás :(   ellenben nagyon sok minden történt velem tavaly, ami nélkül nem lennék az aki most vagyok. ennek örülök és idővel talán a 2010es év is megszépül. puszi nektek!

 

3 megjegyzés:

  1. de cuki vagy, hogy megemlítettééél! :)))
    nagyon jó rólad is látni ilyen fotókat, annyira tetszik mindegyik! Tök jó volt a jelmezed Szilveszterkor, a második képnél pedig nem tudom eldönteni, hogy te vagy pöttöm, vagy a srác hatalmas?! :D
    Imádom a rövid hajas képed és a flegma szinglit is, az utolsón pedig egy angyalka vagy!Ha nem írod oda, hogy Karácsony, akkor is tudom, hogy ez valami olyasmi! :) Még még briguképeket! :)

    VálaszTörlés
  2. csak természetes, hogy megemlítelek :) a második képnél minden opció adott, én kicsi vagyok a srác meg hatalmas :) a flegma szingli nekem is nagy kedvenc, igazából csak így lehet túlleni rajta, lehet, hogy ezt az életérzést te is tudod. puszik! :)

    VálaszTörlés
  3. ejjjj,kissé mellbevágóak a képeid...:DDD

    VálaszTörlés